Αρχική APOLITIC Ευτυχώς έχουμε Μητσοτάκη εμείς, Δημήτρη όμως.

Ευτυχώς έχουμε Μητσοτάκη εμείς, Δημήτρη όμως.

Απο Θοδωρής Φλου
640 Προβολές

Ευτυχώς έχουμε Μητσοτάκη εμείς, Δημήτρη όμως.

      Έκανα ένα μέγα λάθος φίλοι, δεν με συγχωρώ το λέω, έγκλημα κατά του εαυτού μου, είδα ο μπούφος σε κάποιο κανάλι, τώρα ποιο που να ξέρω λίγο το ΄΄διάγγελμα΄΄ του Μητσοτάκη, έχασα τους καφέδες από τα χέρια και διπλώθηκα κάτω από τα γέλια, λέω ρε τι ηθοποιάρα είναι αυτός; Για πολύ γέλιο ρε παιδί μου, δεν εγνώρισα κι όλας με την μάσκα, που να φανταστώ,  εκάθησα να δω   κωμωδία, μα μου είπανε πως είναι σοβαρά τα πράγματα , είναι ο πρωθυπουργός κι ότι έχουμε ΝΟΚ-ΝΤΑΟΥΝ. Φτού γαμώτο και νόμιζα πως βρήκαμε τον νέο Ξανθόπουλο.

 Το γέλιο μου κόπηκε κι έξυσα την κεφαλή με τα λιγοστά μαλλιά μου και λέω δεν μπορεί αυτό είναι το πρώθυπουργό;  Ούτε με το Σημίτη για το Γιωργάκη δεν έχω γελάσει τόσο…ούτε με κανέναν, νόμιζα πως είναι ο μίστερ Μπιν αν τον λέω καλά.

  Σκέφτηκα με το λιγοστό μυαλό μου , τι Lock dawn λέει τούτο; Πάει καλά, γιατροί δεν υπάρχουν; δικαστές ; τίποτα να το μαζέψουν; Αλλά λέω κάτσε να ακούσω , ε και άκουσα. Ένα ταράκουλο το έπαθα δεν λέω όχι όμως εγκεφαλικό, πάλι καλά, βρε τι μας λέει τούτο φώναξα; Ρε ακούστε τι λέει lock dawn; Τι λέει κι είναι έξω; Ρε πάει καλά και το μπούφο το Έλληνα; Τα λεφτά σου έκλεψαν κι αντί για στελέχωση του Ε.Σ.Υ. που τρίζουν τα κόκκαλα του Γεννηματά , έκαναν χούντα δημοσιοκάφρων και μεγάλους περιδρομιασμένους  περιπάτους , αυτά τώρα μου ήρθανε γιατί είναι πολλά, τα ρίξανε στους νέους, στις μάσκες στο φταίνε όλοι οι επαγγελματίες κλπ κλπ, μωρέ τι λέει τούτο ; σε ιθαγενείς μιλάει; Τους προσβάλω κιόλας ,τι λέει και τον ακούνε ακόμα; Αμ δεν φταίει ΄΄τούτο΄΄΄ούτε το Χαρδαλιά, τα ζωντανά  που τον ακούνε είναι οι θύτες.

 Έτσι κι εγώ να μη με πάρει από κάτω έβαλα να παίζει ο ΄΄κανονικός΄΄ Μητσοτάκης ο Δημήτρης , να με συμπαθάει, τα τραγουδάκια του με την κιθάρα του το Κούλη θα αλλάξω επίθετο και το Κούλη δεν φεύγω τελικά κι όλα τα Κορωναικά να αλλάξω διάθεση. Ε μη τυχόν και πείτε ποιος είναι σαν τον πανάθλιο διδάσκαλο  της τηλεόρασης, θα νευριάσω στα αλήθεια .Τελικά όλες τις υπόλοιπες ώρες έκανα αφιέρωμα στον Μητσοτάκη, τον δικό μας όμως όχι το Κούλη, στο μαγαζί κι έβαλα να ακούγονται τα πάντα από Ενδελέχεια μέχρι σήμερις, ξέχασα μέχρι και Παύλο να βάλω, Διάφανα Κρίνα, Τρύπες,  Υπόγεια, Μagic de speel, όλα τα ξέχασα ο μπαγάσας.

 Τέλος πάντων εμείς έχουμε ακόμα το δικό μας Μητσοτάκη που δεν κρύφτηκε, δεν το βούλωσε δεν έκανε κο κο κο , μίλησε φώναξε έσκισε ημερολόγια λοιδορήθηκε, μα δεν έκανε η rock ψυχή του πίσω, δεν έγινε υπανθρωπίσκος , ευτηχώς έχουμε τον Δημήτρη Μητσοτάκη, εμείς οι περιθωριακοί που ακούμε ROCK , γκιέγκιε ζωάκια της τηλεόρασης;

 Κύριοι πιονίσκοι του μισθουλάκου σας βγάλτε το σκασμό που κοιτάει ο καθένας ΄΄το καλό΄΄ μας και βγαίνει στο γυαλί σαν Μάρθα Βούρτση  αυτην την μεγάλη κυρία, που να την πιάσουν δεν μπορούν και  παίζει  το το ρολάκι του, όπως και οι ανάξιοι διδάσκαλοι και δικαστές του ΄΄κουτιού΄΄ κι εσύ κύριε ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ , ούτε μια συγνώμη, παλιογάιδαρε, βρίζω και τα συμπαθέστατα τετράποδα ο χαζός, κι εσύ μια συγνώμη Άλκηστη ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΆΛΛΟΙ. Βουλώστε το, εμείς έχουμε για όπλο την ανθρωπιά τα τραγούδια μας, τον λόγο μας , τις τέχνες μας, την Ειρήνη, βουλώστε το πια μην αναγκάσετε να γίνουν σε μια νύχτα όλα γυαλιά καρφιά κατά δικαίων και αδίκων, συνταχτείτε με τους κατακτημένους όχι με τους κατακτητές, μην γίνεστε το ίδιο μηδενικά με ετούτους, μην τους πιστεύετε πως θέλουν το καλό σας, χεστήκανε , διεκπεραίωση κάνουν για τον μαμωνά, λες και θα εξαγοράσουν το Χάρο όταν θα έρθει να τους πάρει .

Εμείς έχουμε ευτυχώς τον σωστό Μητσοτάκη, τον Δημήτρη και σας παραθέτω ένα πολύ σημαντικό έργο του, τραγούδι, στο βιντεάκι από κάτω, έτσι για να μην ξέχνιώμαστε στην Ελλάδα δεν χωράμε ολοι……

 

Υ.Γ 1 Λίγα είπα δεν παραέχωσα ήμουν φειδωλός με την περιρρέουσα κατάσταση που έχει έρθει ο έρμος τούτος τόπος κι ο λαός.

 

Υ.Γ. 2 Συγνώμη Αγέννητα Παιδιά, για το χάος που παράδωσαν οι γενιές μας.

 

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.