Αρχική APOLITIC Τι να κάνω εγώ ένας άνθρωπος μόνος;

Τι να κάνω εγώ ένας άνθρωπος μόνος;

Απο Θοδωρής Φλου
484 Προβολές

Βαρέθηκα αυτή την καραμέλα του ηττοπαθή Κυρ Παντελίσκου. Ναι σάλτα και μαμήσου Κυρ Παντελή, τι έκανες σε τούτη τη γή;

Τίποτα, όπως σε θεωρώ τίποτα, αγωνίζομαι ωσάν τρελός δεκαετίες τώρα μα ποτέ δεν ένιωσα μόνος. Και ξέρεις γιατί; Δεν είπα ποτέ τι να κάνω εγώ ένας μόνος μαζί με 7 η 8 εκατομμύρια που ζουν στο Ελλαδιστάν και πουλάνε καθωσπρεπισμό η επανάσταση του καναπέ . Ναι ρε, είμαστε κι εμείς αυτοί που κάνουμε αυτές τις μικρές επαναστάσεις που αν δεν ήσασταν κότες θα ήταν μεγαλύτερες. Θα είχαμε περισσότερη φωνή απέναντι τους 300 νεκροθάφτες με τους χιλιάδες παρατρεχάμενους.

Να μην ξεχάσω οι 300 αν όχι όλοι, οι 290 υπακούον στα κανονικά αφεντικά, ξένων η Ελληνικών συμφερόντων . το ΄΄Είναι ο Καπιταλισμός ηλίθιε΄΄ μάλλον δεν το πήρες στα σοβαρά αν μπορεί να μην τόλμησες όχι να το διαβάσεις , ούτε καν να το αγγίξεις.

Δεν θέλω καν να γράψω για την πολιτική αλητεία, που πληρώνει άχρηστους μαϊντανούς ωσάν λειτουργούς δημοσιογραφίας. Αυτοί έτσι κι αλλιώς άχρηστοι είναι γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα τίμιο στην σκατένια ζωή τους. Μόνο να γεμίζουν περιττώματα στα μυαλών των χρήσιμων ηλίθιων.

Μα δεν θέλω να μιλήσω ούτε κάν για τα περιττώματα που δήθεν υπηρετούν τη θέμιδα. Αλλά κάρα με πατάτες σάπιες . δεν ντρέπονται να θεωρούν εαυτούς υπηρέτες της δικαιοσύνης με καλό αντίτιμο.

Θα μιλήσω για σένα άχρηστε που την ώρα που λές τι να κάνω ένας άνθρωπος μόνος , την ίδια στιγμή το λένε εκατομμύρια. Τόσο άχρηστοι άνθρωποι γίναμε οι τόσο υπέροχοι σκλάβοι;

Συγνώμη θα μείνω ο ελεύθερος τρελός που ποτέ δεν είπε τι να κάνω μόνος , το γιατί σου το προανέφερα. Ακούω αυτόν που θέλει να αντιδράσει και δράσω όπως δράσει για το δίκαιο.

Το λοιπόν άχρηστες μαριονέτες ξυπνήστε γιατί ζείτε εις βάρος των νέων που οι νέοι θα σβήσουν τους επόμενους αν δεν κουνήσετε το σάπιο κολαράκι που γλύφει τον κύριο χαρτζιλικάκη… Ξυπνάτε κοιμισμένα πουλάρια, και σιτευμένοι γαιδάροι… Είχαμε και τα νούμερα των αγαναχτισμένων της μόδας μιας εποχής… Που είσαστε ρε τομάρια.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.