Αρχικη MUSIC Kυριακή με ένα Κρίνο[Μπερλή] κι ένα ποιητή

Kυριακή με ένα Κρίνο[Μπερλή] κι ένα ποιητή

Απο Θοδωρής Φλου

  Κυριακή μεσημέρι, δύσκολη ώρα για την εποχή, να δεις φίλο καλλιτέχνη που έχεις καιρό να συναντήσεις. Όμως όλα βαίνουν καλώς, μόνο χαμόγελο και καλή διάθεση.

 Μία υπέροχη συνάντηση με ένα ΚΡΙΝΟ, τον Παναγιώτη, όπως είπε ο Θάνος είμαστε τα Διάφανα Κρίνα, ξέροντας πως φεύγει. Πολύ θα ήθελα να ναι σε μια παράσταση για τον Θάνο , τα κρίνα. Μα και για αυτούς τους ίδιους πάνω σε μια σκηνή που θα συναντήσουν τον Θάνο. Έτσι για να καταλάβουν κι αυτοί τι έκαναν. Μη μακρηγορώ βρεθήκαμε με τον Παναγιώτη τώρα που τελείωσε το νέο του δίσκο. Μα όπως αρμόζει σε ταπεινούς, με τον ποιητή , η στιχουργό Νίκο Παϊζάνη για ένα παράνομο καφέ, καθότι καραμπίνα.[ Όχι καραντίνα, καραμπίνα…. στο μυαλό και την ψυχή μας].

 Αφού τέλειωσε το πείραγμα και τα χαχανητά η γνωριμία με το Νίκο δικαιώνει τον Μπερλή, ποιότητα κι όχι επαγγελματικός λόγος, αλλά εσωτερικός. Μιλάς με άνθρωπο που νομίζεις ότι γνωρίζεις χρόνια και η γλώσσα λύνετε, δεν έχει λόγο να σιωπήσει. Πήγα διαβασμένος, ήξερα το λόγο του ποιητή κι ας μην δέχεται τον τίτλο.

 Ο πάγος δεν υπήρξε καμία στιγμή και νιώθω την ζεστασιά των εφήβων  πενηντάρηδων. Παιδιών που ακόμα είναι στο ψάξιμο των σκοτεινών  τους διαδρόμων στα δαιδαλώδη σιωπητήρια των ήσυχων πολιτών.

 Εκεί στον Μάνο τα είπαμε, τα ήπιαμε και φυσικά δεν κρατήθηκε και ο Παναγιώτης να μην πάρει την κιθάρα να παίξει δύο από τα νέα του κομμάτια.  Φυσικά δεν άντεξε να μην τραγουδήσει τα λόγια του Παντελή μιας και έγινε η Απώλεια συνήθεια. Η  μήπως όχι; Όπως και να έχει ένα υπέροχο απόγευμα με ουσία.

 Όμως δεν έγινε συνήθεια η αποχή από την ζωή, βάλαμε να πιούμε ζωή. Κερνούσε ο Θάνος το ξέρω. Λείπουν τα Κρίνα λείπουν πολύ. Όμως ας αρκεστούμε με την νέα δουλειά του ενός εξ αυτών. Βλέπετε είμαι δημοκρατικός και απαίτησα να έχω την τιμή να παρουσιάσω στο toflou.gr και στο φίλιο και αξιόλογο ανεξάρτητο σάιτ την protigrammi.gr μέσα στις επόμενες μέρες όποτε και θα ξέρουμε ίσως την ζωντανή , έστω διαδικτυακή παρουσίαση στο livel69. Φυσικά δεν θα χάσω την ευκαιρία για μια μίνι συνέντευξη και για ένα κείμενο από τον Νίκο. Παναγιώτη Μπερλή είσαι ακόμη Κρίνο και είσαστε όλοι Διάφανα Κρίνα. Ο Φίλος θαυμαστής το κρινάκι Θοδωρής Φλού που θα βάλω κατ΄ εξαίρεση κι μια νέα μπαλάντα σας

You may also like

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα