Αρχική APOLITIC Όχι δεν φταίει ο Κυριάκος. Φταίνε οι λαοί.

Όχι δεν φταίει ο Κυριάκος. Φταίνε οι λαοί.

Απο Θοδωρής Φλου
844 Προβολές

Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα! Κ. Βάρναλης.

Όχι δεν φταίει ο Κυριάκος, φταίνε οι λαοί. 

Το πείραμα στην Ευρώπη ξεκινάει τελευταία από το στόμα του Κυριάκου, αν δείτε πιο ψύχραιμα. 

Μπορεί στους αούγκανους εδώ στο Ελλαδιστάν και δη σε κείνους που τον έβαλαν στην καρέκλα, να τιμωρεί και να εμπαίζει μαζί με όλο το νεοφασιστικό συμφερτό. Ναι μα από αλλού είναι οι εντολές. 

Στις 30 νοεμβρίου έπεβαλε τον εξαναγκασμό με το πρόστιμο, που όπως λέει βασανίστηκε. Αυτό δεν το σχολιάζω . Οι διαβάζοντες εδώ γνωρίζουν. Επ΄ουδενί λόγο δεν έχω να κάνω με αδαείς και είναι μεγάλη μου τιμή το επίπεδο εδώ μέσα. 

Την πρώτη Δεκέμβρη η Φοντελάιν το ανακοίνωσε και στο ευρωπαϊκό μέτωπο για όσους δεν είδαν. 

Έχουμε να κάνουμε κατά πρώτης με μια Ευρωπαϊκή δικτατορία που πείραμά της έχει την Ελλάδα και ένα χαμένο κορμί. Φυσικά θα ήθελα να ήξερα πόσοι από τους 300 που ζουν σε άλλο κόσμο δεν είναι προδότες και εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας.  

Σε κάθε περίπτωση η βία που ασκεί η εξουσία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει κανείς σε τούτες τις μαύρες μέρες της σκλαβιάς, είναι να υπερασπιστει την αναρχία και  κάθε αντιεξουσιαστική δράση. Δεν έχει σημασία σε πιο τομέα, μα έστω να πάει ενάντια στο σκλαβοπάζαρο που έχει μετατραπεί μια χώρα και μια Ευρώπη . Μην πώ σχεδόν όλος ο πλανήτης. 

Θα περιμένω φυσικά αντίδραση και αντίσταση από το ΚΚΕ. Ελπίζω να γίνει ειδάλως ας ανεμίσουν οι μαυροκόκκινες , ας γίνουν ποτάμι να τους στείλει στην όχθη του ποταμού μαζί με όλα τα σκουπίδια.

Δεν θα πω τι ψηφήσατε ρε λαλάκες , θα πω Αντιδράστε ρε. 

Ούτε το σύνθημα μητσοτάκη μπιπ.

Ο γέρος του Μοριά αντιεξουσιαστής ήταν και πριν 200 χρόνια έδειχνε το σύνθημα. 

Ο Άρης το ίδιο , ο Μπολιβάρ ο Ερνέστο ΚΛΠ. Γιατί ναι μεν ΚΚ που μακάρι να υπήρχε σωστή εφαρμογή , μα πρώτα ήταν κατά εκείνων που εξουσιάζουν σκλαβώνοντας ανθρώπους λαούς και πάσης φύσεως όντα. 

 Το λοιπόν, όχι δεν φταίει το κούλη φταίμε εμείς. Αρκετά ξεκουραστήκαμε, ας περάσουμε στην αντίδραση. Με μία μόνο ελπίδα που δεν φαντάζει εφικτή. Χωρίς βία . Με τιμή και καλό αγώνα μαζί με τον κάθε τσακισμένο από τους κατακτητές συνάνθρωπο. 

Λοιπόν ας σπάσουμε τα δεσμά από την γαλέρα. Είναι καθήκον.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.