Αρχική APOLITIC Μια παραίτηση με ουσία.

Μια παραίτηση με ουσία.

Απο Θοδωρής Φλου
653 Προβολές

 Ευστρατίου Παναγιώτης, αντιπρόεδρος του Σ.Τ.Ε.  με ανήλικα και ουσίες στο Α.Τ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Πέμπτη βράδυ, μετά από τυχαία έρευνα σε νεαρούς μετανάστες.  

Το ότι παραιτήθηκε δεν έχει καμία σημασία, η δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς η έχει λίγη τσίπα πάνω του. Όπως και να έχει, υπέγραψε πολλά αντισυνταγματικά μέτρα ως νόμομα. 

Κρατήστε σας παρακαλώ το όνομα, είναι ο κύριος που κάθε αντιλαϊκό μέτρο το υπογράφει ως συνταγματικό. 

Με σκεπτικισμό των όσων συμβαίνουν στην νέα τάξη πραγμάτων. Που τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, όπως έλεγε ο Πανούσης, Θλίβομαι που δεν θέλουμε να δούμε τα αυτονόητα. 

Αυτονόητα είναι για μένα ότι έχουμε πολιτική δικτατορία. Αυτό ομολογείτε από τους ίδιους για τους φωτογραφικούς νόμους που περνάει η κυβέρνηση σαν να μην συμβαίνει τίποτα. 

Αυτονόητο είναι και το γεγονός ότι έχουμε δημοσιογραφική δικτατορία, το βλέπουμε καθημερινά, εκτός αν συμπλέουμε με υπανθρωπίσκους. 

Αυτονόητο είναι ότι έχουμε Νομική δικτατορία, μια απλή ματιά στις αποφάσεις του Σ. Τ. Ε. θα πείσει και τον πλέον άπιστο και ας δει τις πράξεις των ανθρώπων που επικυρώνουν τις αποφάσεις της KOULIS AE. Όχι ότι πριν ήταν όλα καλώς γεννόμενα, πρόσφατα σχετικά οι υπογραφές της προέδρου μη χέσω της Δημοκρατίας . Εδώ να πέσει ένα γέλιο , επιτρέπεται.  

Παναγιώτης Ευστρατίου ονομάζετε ο κύριος αντιπρόεδρος του  Σ.Τ.Ε. που η παρέα του ήσαν ανήλικοι και με ουσίες φυσικά. Για την προσαγωγή στο τμήμα Ηλιούπολης , ούτε λόγος. Είναι ο κύριος που περνάει τα μέτρα συνταγματικά. Συμπεράσματα δικά σας βγάλτε. Δεν θα πω εγώ κάτι για τα πάθη του εν λόγω κυρίου, όμως θα πω για τις πράξεις και την ασυλία του να κάνει ότι θέλει. 

Η κυρία Θάνου χαρακτήρισε ακραία και μη αναγκαία τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης και πως είναι περιστολή θεμελιωδών δικαιωμάτων. Δεν θα προχωρήσω πιο πέρα στα όσα είπε. 

Όταν λοιπόν έχουμε να κάνουμε με μιντιακή χούντα, πολιτική και σε συνάρτηση με την νομική, τότε ας ξεχάσουμε κάθε δικαίωμα που έχουμε ως πολίτες και άνθρωποι. Ειδάλλως ο δρόμος είναι ένας.  

Όταν ο λαός δεν μπορεί να βρει το δίκιο του πουθενά τότε η λύση είναι μία. Βιά στη Βία. 

Αφήστε τους ήσυχους πολίτες που είναι ο κύριος λόγος της ασυδοσίας  του πολιτικού σαδιστικού συστήματος κι όλοι οι αντιδρώντες συμπορευτείτε. Αφήστε χάμου το τσεκούρι του πολέμου της διχόνοιας και της αντιπαράθεσης και αντιδράστε. Αλλιώς μην ακούω κλάψα. Ας μην έρθει η ώρα που σε μία νύχτα θα γίνουν όλα γυαλιά καρφιά, δεν αργεί όπως το πάνε. Ηρθε η ώρα όσοι ακόμοι αντέχουμε, ασχέτως πιστεύω να συμμαχήσουμε κατά του εχθρού. Ο εχθρός είναι ένα κα βρίσκετε εντός της βουλής των Ελλήνων. Κατανοητό; με γνώμονα τον Γέρο τον  Κολοκοτρώνη, που είναι ο κύριος λόγος της μη τουρκοκρατίας, ας γίνουμε όλοι Αναρχικοί σαν εκείνον και σαν όλους εκείνους τους ανυπάκους που έφτιαξαν την χώρα τούτη.  Αναρχικοί ας γίνουμε να αναπνεύσουμε ελευθερία.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.