Αρχική APOLITIC Το δίκαιο του ΄΄δούλου΄΄.

Το δίκαιο του ΄΄δούλου΄΄.

Απο Θοδωρής Φλου
874 Προβολές

      Σου δίνουν ένα μαχαίρι και λίγα ευροπουλομπασταρδάκια και σου κλέβουν κάθε ελευθερία που σου απέμεινε μαλάκα Έλληνα, η μάλλον τουρίστα κάποιων ετών, σ αυτό το τόπο… εεεεεε σου φωνάζουν τα παιδιά …τα ακούς ρε; που έγινες μαλάκας με το μέτρο, που στέλνεις τους νέους στον Άγιο Πέτρο;

Ε, κόφτο ρε μουνοσκυλοκαριολάκο που κουνάς στους νέους το δάχτυλο και ευθύνες με την αρρώστια σβήνοντας κάθε ελπίδα να χαμογελάσουν… Ε προβατάκι, δεν φταίνε οι πολιτικάντηδες υποκριτή, που γκρινιάζεις γιατί ο πιτσιρίκος δεν φόρεσε την μάσκα της απάτης… ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΨΟΦΑ , και άσε τους νέους να ζήσουν και να επιλέξουν.

Κάτσε και σκάσε στον καναπέ σου και άσε τους λίγους έξω να ζήσουν… Καταστράφηκαν όλα και κερδίζουν μόνο τα λαμόγια, μείναμε χιλιάδες άνεργοι νέοι καριόλη, που κλαψουρίζεις για την συνταξούλα σου, κι εσύ βολεμένε ,και εσύ βούλωσέ τον βρώμικο στόμα σου γιατί βγάζει την σκατοψυχοσύνθεσή σου … ΛΟΙΠΟΝ όποιος ακολουθεί το δίκαιο του καταχτητή, είναι το ίδιο φασιστάκος , δεν γουστάρω μαλάκα να μιλάω σε σένα, μου προκαλείς εμετό, όπως η tv… Σε θεωρώ τουλάχιστον παρτάκια, γιατί άλλοι περνούν με κανένα αυγό, αν το έχουν κι αυτό, χωρίς ρεύμα, με κλονισμένο ψυχισμό κι άλλοι στην πλούσια θαλπωρή του 9 έχει ο μήνας.

Σκάσε και μείνε με το δίκαιο του δούλου κατάλαβες βλήμα; και άσε εμάς που λές ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, που δεν ξέρεις τι είναι μαλάκα, να ζήσουμε με τα παιδιά ειρηνικά …Το ΑΚΟΥΣ ΡΕ; μη μας δίνεις το μαχαίρι να κοπούμε…. το ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ κράτα το για πάρτη σου.

ΤΟ ΔΊΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Μ@ΛΑΚ@ και δεν θα πετύχουν τον στόχο να μπούμε στην φάση να γίνουμε εμείς αυτοί που θα χρησιμοποιήσουν ΒΙΑ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΙ Η ΒΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να φέρουν κι άλλη σκλαβιά. Και κοίτα μην ακούσω το περίφημο Υγεία η Ελευθερία, γιατί θα ξεσπαθώσω, διότι όταν το λες δεν ξέρεις καν τι εστί υγεία ευτυχισμένε δούλε. Το δίκαιο του δούλου σου το μάθανε να το παπαγαλίζεις οι τηλεκυβερνώντες μια χαρά, αλλά μέχρι εδώ, πέρασες στα χωράφια μου.

Θοδωρής Φλου

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.