Αρχική ΑΠΟΨΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Κανονική Πανδημία. μέρος βου.

Η Κανονική Πανδημία. μέρος βου.

Απο Θοδωρής Φλου
582 Προβολές

Αφού μάθαμε σαν καλοί μαθητές να ζούμε με τις τιμωρητικές απαγορεύσεις για το καλό μας, ας δούμε τις συνέπειες. Φυσικά δεν ενοχλούμε από τους σαδιστές πολιτικούς διότι απλά δεν τους βλέπω, Πώς να δείς ανύπαρκτες οντότητες;

Προσπαθώ να είμαι πολίτης σε τραβεστί δημοκρατία, χρειάζεστε εξήγηση;

Σε τούτη την παράνοια και κάνοντας λόγο για ύφεση της ασθένειας , που ποτέ δεν ήταν πανδημία με την πλήρη έννοια της λέξης, λέγω.

Η κανονική πανδημία είναι η ψυχική, είτε το θέλετε είτε όχι. Όποιος δεν το βλέπει, απλά πέρασε και περνάει καλά και μπράβο του.

Απορώ μερικές φορές πως γίνετε να πατάξεις έναν πλανήτη ολόκληρο. Ε το λοιπόν μάθαμε τον τρόπο και όσοι δεν ξέραμε, ή κάναμε πως δεν ξέραμε.

Φυσικά ο λόγος για την καταστολή. που ήταν και είναι η επιστήμη της πληροφόρησης. Περί μέγιστης επιστήμης μιλάμε, μα όχι για καλό.

Ιστορικά σε μεγάλες οικονομικές κρίσεις έρχονται σαρωτικές αλλαγές.

Εγώ στέκομαι στο κομμάτι της ψυχικής υγείας το οποίο θεωρώ σοβαρότατο. Οι πολίτες με τον εγκλεισμό και τις απαγορεύσεις, άρχισαν να αλλοιώνουν τον ίδιο τους τον εαυτό και να μην τον αναγνωρίζουν ενίοτε. Μια απλή ματιά ρίξε γύρω σου αν νομίζεις άνθρωπε μου πως δεν έγινε έτσι.

Δεν βγαίνουν μόνο τα άγρια ένστικτα όμως, βγαίνει η σύγχυση, ο φανατισμός η αυτοσκλάβωση. Βγαίνει το κάθε τι, διότι το πνίξιμο είναι μεγάλο. Όπως μεγάλο είναι το φορτίο μετά από χρόνια οικονομικής κρίσης

Φυσικά το μεγαλύτερο κατά την γνώμη μου που θα φέρει άσχημα αποτελέσματα γρήγορα είναι η υπερβολική πληροφόρηση. Λοιπάμαι μα δεν είχαμε και την κατάλληλη παιδεία να μπορούμε να διακρίνουμε , ούτε την γνώση. Ας κοιτάξουμε να γίνουμε όσο πιο ανθρώπινοι μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Μα και να μην τις άσχημες συμπεριφορές πάντα να τις πέρνουμε τοις μετρητής, δεν γνωρίζουμε την κατάσταση του συνανθρώπου μας, ακόμα ίσως και την δική μας.

Η μεγάλη πανδημία της ψυχής δεν έχει φτάσει ακόμα στο ζενίθ μην γελαστούμε. Δεν θα έρθει το καλοκαίρι και θα τα διώξει όλα δια μαγείας, να κουκουλώσει ίσως. Μα ίσως να υπάρχει και πιο κάτω την στιγμή που ακρίβεια ίσως φέρει και έλλειψη προϊόντων. Τότε μπορεί η πανδημία της ψυχής να εκτιναχτεί, ας είμαστε πιο κοντά στους ανθρώπους. Είτε είμαστε ασθενείς είτε είναι κάποιος άλλος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως Έγκειτε στο γεγονός πως πρέπει να δούμε αυτή την ασθένεια σοβαρά πριν αλληλοφαγωθούμε. Πριν σκίσει ο ένας τις σάρκα του άλλου. Τώρα προσπαθούμε να βρούμε μια ισορροπία και ξεχάσουμε αυτό το μέγιστο θέμα. Ίσως να μας απασχολεί περισσότερο η επιβίωση, που σίγουρα είναι βασικό, μα μην ξεχαστούμε. Ο όλεθρος της ψυχής πτώσεις φέρνει έγκλημα, πόνο, αίμα, και κάθε είδους βία που πριν ίσως την αποφεύγαμε.

Υ.Γ. Την επόμενη εβδομάδα το τρίτο και σοβαρότερο μέρος.

Υ.Γ. . Μέσα στην παραζάλη δεν ήθελα να ασχοληθώ με τα παιχνίδια του τρομοκαπιταλισμού μα μόνο με τον άνθρωπο.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.