Αρχική ΑΠΟΨΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ήρθε η ώρα, πέταξε.

Ήρθε η ώρα, πέταξε.

Απο Θοδωρής Φλου
1.1K Προβολές

  Ευχαριστώ την  σελίδα της ΄΄vassiaArt΄΄για την παραχώρηση της άδειας του έργου της. Μάκια βρε, 21 βήματα μη ξεχνιώμαστε.

      Ήρθε η ώρα, τώρα θα πετάξεις….. δικοί σου οι ουρανοί της ευτυχίας……Δικοί σου οι ουρανοί και τα φτερά δικά σου. Δικές μου μόνο ετούτο που μπορώ να κάμω.

      Ευχές μόνο ευχές, να δείς την ομορφιά της ζωής, είναι μια ομορφιά που δεν αφήνεις να χαθεί  μικρότητες, άσε τις αισθήσεις να σε παρασύρουν σε ένα μεθυστικό μονοπάτι που η λέξη αγάπη θα έχει το μόνο νόημα που της αξίζει.   

    Αλήθεια, τότε βρίσκουμε την προελευθερία , το παπαδάκι θα έλεγα της ελευθερίας, αυτής της πουτάνας που όλοι θέλουμε αλλά δεν δίνουμε γιατί ξεχνάμε την ανιδιοτέλεια ψυχή μου. Δες μέσα στο σκότος αχτίδες φωτός που θα σου φέρουν στην γλυκοχάραξη ενός μαστουρωμένου από χαρά πρωινού , αγκάλιασε την ομορφιά της ζωής, δες πεταλουδίτσες λευκές, λευκές ψυχές σε άσπρα άλογα, δες να ανθίζουν οι άνθρωποι, δες τις νότες να χορεύουν στα χρώματα, δες τα χρώματα να παίρνουν για ένα αιώνιο τελευταίο χορό τις μουσικές της φύσης, αγάπα τα πάντα χωρίς αύριο, γιατί το αύριο είναι το τώρα σου. Χρόνια πολλά να φωτίζουν άστρα πολλά το ταξίδι της δικής σου ζωής, όπως ονειρεύτηκε η ψυχή σου. Ζήσε με όνειρο που δεν σβήνει από τον πίνακα του μυαλού, της ψυχής, αγάπα εσένα και τα πάντα χωρίς να περιμένεις στάλα, έχεις εσένα κι όπως λένε τα 21 βήματα, τα 21 βήματα …. χα χα, κάτι έχουν να πουν και λένε,  δικοί σου οι ουρανοί δικά σου και τα φτερά, δική μου μόνο η ευχή.       Θοδωρης.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.