Αρχική APOLITIC ΄΄Kουνοδάχτυλε΄΄ τι λες για όλα αυτά;

΄΄Kουνοδάχτυλε΄΄ τι λες για όλα αυτά;

Απο Θοδωρής Φλου
1K Προβολές

     Επί  μήνες , 9 στους 10 , είναι καρφωμένοι στο στημένο σόου των  6, εκτός των ημερών των μπάνιων , μη ξεχνάτε τη ρήση του Κ Καραμάν αλή, τα μπάνια του λαού , φυσικά και δεν εννοώ την ενημέρωση για την , όπως ονομάζουν πανδημία, διότι βλέποντας τα νούμερα, δεν μου βγαίνουν πολλά που να δικαιολογούν, το τεράστιο ντόρο , φόβου ,ανασφάλειας, μαλώνοντας εκατομμύρια λαού, και σχεδόν όλου του πλανήτη, την καταρράκωση των  ανθρώπων και φυσικά των σχέσεων, μεταξύ μέχρι και της οικογένειας, πόσο μάλλον στις υπόλοιπες συναναστροφές μας. Ναι ένα σόου που έστησαν τα ΜΜ Εξαπάτησης για το τυχερό που τους έκατσε να πουλήσουν χωρίς να υποτιμώ την ασθένεια.

   Για πολιτικούς δεν θέλω να μιλήσω γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πολιτική, παρά μόνο διεκπεραίωση  των εντολών, για τους τηλεστάρ που έγιναν και επιστήμονες, όπως είχαν γίνει δικαστές και ούτω καθεξής, ούτε λόγος. Πολύ απλά δεν τους βλέπω καν, θα τους χαρακτηρίσω το ελάχιστο, ηλίθιους, διότι αν δεν είναι. τότε απλά θα πω σκουπίδια μη ανακυκλώσιμα.

  Τώρα θα πω και για τους τρομοκράτες των συνομωσιών δια τον φίλο μαμωνά, όχι ότι δεν παίζονται πολλά, από οικονομικά ,γεωπολιτικά και παιχνίδια εξουσίας αλλά μην το μαμάμε κιόλας, θες να πεις κατι; κάνε την έρευνα σου και μίλα με νούμερα Και  μην παίζεις με την βλακεία και των δυο πλευρών,  μπερδεύεις κι αυτόν που θέλει να σκεφτεί την δική του άποψη. Δημοσιογραφικά προσωπικά , ζηλεύω τον Ν Μπογιόπουλο ,για προφανείς λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας  γνώσεων και πιστεύω στην καλοοπροαίρετη ,κάθε παρέμβασή του. Άλλωστε ούτε φίλος μου είναι ούτε με ταΐζει, ούτε με ποτίζει, σαν σκεπτόμενος αναγνώστης έχω άποψη,  μα δεν μπορώ να μην πω ότι είναι η όαση της πολιτικής ,μέσα στο ΑΠΟΛΙΤΙΚ σκηνικό κ της ενημέρωσης, χωρίς να κρύβει τις πολιτικές του θέσεις και ταυτότητα.

  Μα τώρα εγώ θέλω να ρωτήσω τον κάθε μαλακοπίτουρα που έγινε ειδικός, σε όλα ρε παιδί μου, και μου κουνάει ακόμα  το δάχτυλο, άζωος υπανθρωπίσκος που παπαγαλίζει και γίνετε άλλος χαρβαλές στην καθημερινότητα του, ως μπάτσος χωρίς εξουσία ,αυτός ο ηλίθιος που ούτε καν ξέρει τι γίνετε, η είναι ένα φοβισμένο ανθρωπάκι που θέλει να επιπλήξει τον οποιονδήποτε μην πάω στην κακή εικόνα του παλιομαλοκομπουκόματος, η ακόμα  χειρότερα του χουντοπανικοβλήματος, που δεν δίνει δεκάρα για τον συνάνθρωπο του. Μην πάω στην τομαρποίηση δηλαδίς και με το παρδόν.

   Καταστράφηκαν και πάγωσαν πολλά αυτό τον καιρό, όμως ο κάθε αυστηρός που είναι με τις επιταγές του βλάκα και άσχετου δημοσιοκάφρου, του  δήθεν πολιτικού, που έζησε εις βάρος των νέων γενιών, δεν ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, να χει άποψη για την ζωή των άλλων, και φυσικά να φοβάται, ας κάτσει σπίτι του να ψοφήσει ήρεμα χωρίς να ενοχλεί, ή  ας πήγαινε έξω στο δρόμο της καραντίνας να δει ακόμα ανθρωπιά που του είναι μάλλον άγνωστη  λέξη, όπως και ο πολιτισμός των νέων και  πιο μεγάλων σε πλατείες με ανθρωπιά.  ΕΙ εσύ που κουνάς ακόμα το δάχτυλο, έχω ένα δώρο για σένα, το θέλεις; Αν το θες είναι ο καθέφτης σου,πήγαινε στον καθρέφτη και απολογήσου, κοίτα τι καλό έκανες στη ζωή σου, η αν δεν είχες δική σου ζωή κι έφαγες ότι σκατά σου τάισαν ,για το βόλεμα σου, δες πόσο κακό πρόσφερες στο πλανήτη τούτο, που στο κάτω κάτω στην ΔΡΟΣΑΤΗ δεν θα πάρεις μαζί. Ακους ; Τίποτα δεν θα πάρεις. Θοδωρής.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.