Αρχική ΑΠΟΨΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο νέος χρόνος με νέο φόβο;

Ο νέος χρόνος με νέο φόβο;

Απο Θοδωρής Φλου
776 Προβολές

Ο κυρ παντελής στο νέο φόβο? Το ελευθερικό 2022, για το κούφιο τους κεφάλι?

Τα πολύ κυριλέ με τις σάπιες ευχές εγώ δεν θα σας τα πω, σας τα είπανε άλλοι με γλυκόλογα.

Καθώς έρχετε ο Νέος χρόνος και οι κυρ Παντελίδες γιορτάσουν, θα ήθελα μετά να τους πείτε καλή χώνεψη. Βλέπεις εμείς γνωρίζουμε πως σε κάποιους το στομάχι είναι άδειο. Ίσως και να είναι το δικό μας αλλά αυτό δεν τους αφορά.

Μην ξεχάσετε στην ευχή σας, πείτε τους οτι μαζί ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.

ΌΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΆ ΌΛΟΙ ΕΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΦΡΟΝΙΜΟΙ.

Ετούτοι που ακόμα πιστεύουν πως θα ζήσουν αιώνια, όλοι ετούτοι που μας κουνάνε το δάχτυλο από τον καλό τους καναπέ.

Όλοι αυτοί που θα γιουχάριζε ο Βάρναλης ή θα σατύριζε με στόμφο ο Σουρρής. Ίσως που ξέρεις, μπορεί να τους έλεγε τα κάλαντα ο Νικόλας ο Άσιμος. Μπορεί να έπαιζε κιθάρα ο Παύλος και η Κατερίνα να βάραγε το ντέφι. Μπορεί και να σκαρώνανε κανα τραγουδάκι λίγο σουρεάλ.

Λοιπόν πείτε στους ασβεστοκολαράδες και στις λάμιες με στρας, πως έρχετε η σειρά τους. Τι νομίζανε τσιμπήθηκαν και τέλειωσαν? Όχι τώρα αρχίζει το πάρτυ. Η χούντα τούτη δεν είναι σαν τις άλλες. Τούτη σας έκανε ΄΄αρνητές” νοημοσύνης, έτσι να τους πείτε. Από μένα πείτε μόνο αυτά.

Μέσα στα νεφελώδη σοκάκια του μυαλού, βλεπω νεκρούς δίπλα μου να περπατάνε. Να μην βλέπουν πως θανατώνουν με την άγνοια τους, το παιδί που χει τη σάκα στην πλάτη και πάει το πρωί σχολείο. Μην τολμήσουν μετά να του ζητήσουν και τα ρέστα οι ΝΕΚΡΟΙ. Ποιοι ρε οι νεκροι ????χωρις να κοιτάς το καλό του διπλανού σου εισαι νεκρός ρεεεεεεεεεεεε. Έτσι να τους πείτε.

Για όσους προσπαθείτε να μείνετε άνθρωποι, κάντε λίγο αγάντα, μην κουραστείτε τώρα. Σας χρειάζεται ο νέος φόβος για να τον τρομάζετε τον νέο χρόνο.

Καλή υπομονή στον αγώνα

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.