Αρχική MUSIC Ολική λοβοτομή. Χριστόφορος Κροκίδης.

Ολική λοβοτομή. Χριστόφορος Κροκίδης.

Απο Θοδωρής Φλου
1.4K Προβολές

    Το να μιλήσεις για την πορεία και το έργο ενός καλλιτέχνη στο μέγεθος του Χριστόφορου Κροκίδη το θεωρώ ότι απλά δεν μπορείς. Δεν μπορείς διότι θα χρειαστείς δεκάδες ώρες για αναφορές στα πεπραγμένα του μουσικά δρώμενα, μέχρι και σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες ακούνε στα τραγούδια του Β. Παπακωνσταντίνου και όχι μόνο, την ιδιαίτερη κιθάρα του που δεν νομίζω να μην γνωρίζει άνθρωπος που να μην έχει χαϊδέψει τα αυτιά του η να τον συνεπάρει ακόμη κι ας μην ήταν ποτέ αυτό που φαινόταν, ήταν και είναι αυτό που μένει και γίνετε, δεν θέλησε την προβολή η δεν την θεώρησε ανάγκη.

 Επί προσωπικού θα πω μόνο που ο κιθαρίστας που κόμπλαρα να μιλήσω μικρός, ποιο προσιτός και παιδί δεν γίνετε, το λοιπόν η δουλειά που πέρασε από 40 κύματα είναι κυκλοφορεί και σε CD την παραγωγή της IRIS ARTS ενάντια στην φυλή της παρακμής με μεγάλη μου τιμή ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΟΚΙΔΗΣ. Μια κιθάρα μια ιστορία.

Απόλαυση χωρίς προφυλακτικό.

 !!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΤΟΘΑΦΤΗ!!!!!

Με την Υποστήριξη και παραγωγή της IRIS ARTS  ισως της μοναδικης  ζωντανής και εν ενεργεία παρουσίας στο χώρο  της παραγωγης…….Η “Ολική λοβοτομή” κυκλοφορεί τώρα και σε cd. οσοι ενδιαφερονται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας  με μηνυμα στο inbox.

Iris Arts Spyros Fylaktos Greguarios Oikonom Χριστόφορος Κροκίδης Official Group Vrahatis Leonidas Sofi Sofgiok MichalopoulouStefanos Dimitriou Giannis DimitriouKonstantina Mega Kostas TimbakianakisEirini MakriVagelis KantarasNikolaos BakirtzisNicole PsAndriana LeventeliAndreas NiakarisManos StelliouPanagiotis RillosPanagiotis SimeonidisK-Rock Φίλοι στους οποίους αρέσει η Σελίδα Moysikes Diadromes.xristoforos Krokidis Xristoforosd Kroka Xristo Xristoforos KrokidisXristoforos Krokidis BXristoforos KrokidiscXristoforos Krokidise Christos PertsinidisΛελος ΚωνσταντινοςΚωνσταντινος ΛελοςNick KoutsarthurAntonis GillosAtlantis 105.2 FM Mike Chandakas

ΦΩΤΟΣ arrangement by Sofi Sofgiok Michalopoulou

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.