Αρχικη Uncategorized The Koulis show business.

The Koulis show business.

Απο Θοδωρής Φλου

 Πρέπει σύσσωμα ο Ελληνικός λαός να παραδεχτεί πως ταύτη την εποχή , εποχή koulis δεν μπορεί να πλήξει. Όχι πείτε μου ρε κουφάλες, πείτε μου, άφησε ποτέ υο koulis show biasness να βαρεθείτε; Μην τρελαθούμε τα έχει όλα.

 Από πού να αρχίσω για το μεγαλείο του koulis show biasness;  Για το καλό μας βρε κοιτάει, εμ πως, βαρεθήκατε ποτέ; Ρωτήστε και τον εισαγγελάτο, θα σας πει. Όσο δε για τους πρωταγωνιστές; Πάρα πολλούς και καλά κομμάτια, αφού καταφέρνουν μόνιμα και μας μπερδεύουν και μπερδεύονται και οι ίδιοι. Φτάνει να δεις λίγο Κάδωνι και σαν να βλέπεις περίληψη του Πινόκιο. Έχει το χωρατό του ρε παιδί μου. Μάθαμε πολλά, πάρα πολλά για το καλό μας. Τώρα υπάρχουν και κακεντρεχείς που λένε για την γκαντεμιά, έλα ρε παιδιά που το είδατε; Εδώ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, δεν καταλαβαίνουμε το έργο τους, το μεγαλείο του έργου τους.

 Να ορίστε με την ακρόπολη, τόσες χιλιάδες χρόνια και τώρα τέλεψε το έργο, θα μου πείτε τότε δεν είχαμε τσιμέντα TITAN. Οι προηγούμενοι είχαν δεν το έκαναν, μισοτελειωμένο έργο χιλιάδες χρόνια.

 Μετά, τόσα αρχαία δεν τα δανείζαμε να βγάζουμε κάνα ψιλό, ετούτοι μπααααμ με την μία 50 χρόνια ενοίκιο. Μπίζνα όχι μαλακίες. Ξέρετε πόσα ακατοίκητα νησάκια έχουμε και δεν βγάζουμε μία; Ε αυτό έρχεται, ήταν εντολή του επίτιμου και μην πεί κουβέντα κανείς  θα βγει στον SKAY σαν παρουσιαστής… έ ρε γλέντιααα. 

Τώρα βρήκατε να ασχοληθείτε με την δημοκρατία και τα πρόστιμα; Όοοοοχι για το καλό μας. Α ΜΆΝ ΠΙΑ, θα είχε τόσους χορηγούς το koulis show baseness;; Φυσικά όχι , ποιος να χορηγήσει χωρίς κέρδος; Πάρα πολλά έργα και μεγαλεία τούτη η κυβέρνηση παιδιά, με γνώμονα το καλό μας. Είδατε ποτέ κακή κουβέντα να πεί κανείς; Προστασία για τον πολίτη πάντα.. Άσε που εμείς απλά τα παρεξηγούμε γιατί δεν αναλαμβάνουμε την εύθηνη μας … ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΤΟΜΙΚΗ, για το koulis show biasness κουβέντα φίλε, μην πεις κακή. Πιπέρι.

Και σε μονόλογο στο βιντεάκι.

You may also like

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα