Αρχικη APOLITIC Αυγή Δροσάτη

Αυγή Δροσάτη

Απο Θοδωρής Φλου

Ο Κώστας αποτυπώνει μέσα στο έργο του την μεγάλη αλήθεια η οποία κατά την ταπεινή μου άποψη 2000 χρόνια το ίδιο παραμύθι.

Μέσα από την Σταύρωση του Χριστού έχουμε και την σταύρωση ενός ολοκλήρου πλανήτη από λίγους και εκλεκτούς, κατά την γνώμη τους στο δικό μου μυαλό ο Αγκυλωτός σταυρός που ασχέτως αν είναι αρχαίο σύμβολο καθρεφτίζει το φασισμό που υπάρχει και σήμερα όπως τότε, όμως μια διαφορά υπάρχει τεράστια, δεν μας βάζουν στεφάνι για να μην νιώσουμε ποταποί, δεν μας αφήνουν τα ποδιά κάτω, τα μαζεύουν μαζί να καθόμαστε στον κώλο μας, λίγη ανάπαυση ρε παιδί μου πριν την ΔΡΟΣΑΤΗ, ήθελα να ήξερα έχουν κάτι ανθρώπινο όλοι όσοι υποστηρίζουν την θανάτωση; Το μίσος; Προς το μισό [είμαι φιλικός] και βάλε πλανήτη;

Όλοι αυτοί που με πρόσχημα τον πατριωτισμό που ούτε καν γνωρίζουν την έννοια, και από την άλλη μεριά οι υπέρμαχοι της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ όλοι αυτοί που το παίζουν θεοί ,όλα τα τρισάθλια υποκείμενα που έχουν το μισανθρωπισμό μέσα τους σκέφτηκαν ποτέ που θα καταλήξουν; Μα στην ΑΥΓΗ ΤΗ ΔΡΟΣΑΤΗ φυσικά, δεν θα ναι εις τους αιώνες των αιώνων αθάνατοι. Και ερωτώ σαν δεις που είμαι, ποιο το κέρδος; Μίλησα με τους Νεκρούς πολλές φορές και μου είπαν σ’ όλα τα ερωτήματα ΟΧΙ.

Οπότε σταυρώνουν και όλο τον κόσμο αυτή τη φορά στον αγκυλωτό για μια συνέχεια της σταύρωσης του Χριστού δηλαδή της αλήθειας που πρεσβεύει και της αγάπης. Πόσο τέρας μπορεί να γίνει ο υπανθρωπισκος που με πρόσχημα το καλό μας φτάνει στην κτηνωδία; Στήσανε σταυρούς παντού και τώρα δεν παίρνουν μόνο τη ζωή μετρά βασανιστηρίων αλλά και διάλυσης της ανθρώπινης υπόστασης, καρφώνουν το μυαλό την ζωή την γνώμη σκοτώνουν πνεύμα σώμα και νόηση. Και φυσικά με όλα τα πιονάκια που υποβόσκουν γύρω τους σαν κοράκια για λίγο χαρτί για χέσιμο [χρημα] δόξα πιστεύουν, και εξουσία διότι ο κομπλεξισμός τους μέχρι εκεί φτάνει.

Μίσος μόνο αυτό έχουν και σαν βλαξ που είμαι δεν μπορώ να κατανοήσω, βοήθεια ζητώ να τους καταλάβω. Τσακίστε το φασισμό ρε παιδιά αλλά πως με βία; Μα η βία δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από αυτό που ζητούν οι παγκόσμιοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.και τα ζαβά πιονάκια που για τρεις και εξήντα υπακούν στας εντολάς τους..βοήθεια να καταλάβω ζητώ, προς τι όλο αυτό; Ένα πρωί θα ναι και αυτοί στην ΔΡΟΣΑΤΗ, όταν καταλάβουμε είτε ο φασίστας πατριώτης ντε και καλά και ο παγκόσμιος φασίστας του μαμωνα και του κακού είναι ίδιοι δεν κάνουμε τίποτα να προστατεύσουμε το στόχο τους ,οπού μέγας στόχος είναι πρωτίστως το μυαλό. Ξημερώνει ΑΥΓΗ ΔΡΟΣΑΤΗ φίλοι μου.

ΥΓ. Ήθελα πολλά να πω αλλά στην επόμενη πτήση. Συγνώμη αν σας κούρασα..

0 σχόλιο
17

You may also like

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα