Αρχικη Uncategorized Happy Νwe Fear … ή καλή χρονιά;

Happy Νwe Fear … ή καλή χρονιά;

Απο Θοδωρής Φλου

  Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει η να χρονιά για τον καθένα, ξέρω όμως τι έζησα τούτη που φεύγει. Λυπάμαι που βγήκα αληθινός για την παΝΔημία. Όχι για την ασθένεια μα για την ξεφτυλισμένη κι όχι μόνο ηγεσία του τόπου.

 Όχι δεν περίμενα τίποτα καλό από δαύτους, μα περίμενα λίγο τον λαό να αντιδράσει στο  σμίλευμα της ζωής του από ανθρωπομαριονέτες που παίζουν αισχρά το ρολάκι που τους ανέθεσαν.

Ο λαός υποταγμένος τελείως, ας μην έχουμε αυταπάτες,  κανένα τομάρι της εξουσίας δεν νοιάστηκε. Κανένα ανδρείκελο της ενημέρωσης, κανένας δεν έδειξε ανθρωπιά.

 Μην περιμένετε να έχετε δικαιώματα, τα παραδώσατε μόνοι σας στην τηλεκυβέρνηση και στο φόβο. Όχι αυτόν του θανάτου, ξέρω μύρισε θάνατο παντού , μα ποιο θάνατο; Τον θάνατο του μυαλού, το θάνατο της διεκδίκησης, το θάνατο της ψυχής από μια χούφτα ατάλαντους θεατρίνους που παίζουν λάθος το ρολάκι τους.

 Μην περιμένετε σωτήρες, μην περιμένετε η φωτιά, για όσους δεν έχει φτάσει, στην πόρτα σας να έρθει, μην περιμένετε να παραδώσετε οτιδήποτε ανθρώπινο απέμεινε.

 Στο χέρι μας είναι πλέον, μην το βάζετε κάτω και το πιστεύω. Μα θέλει κότσια και να πάρουμε το μέρος του κατακτημένου κι όχι του κατακτητή, Να μην κοιτάξουμε μόνο το τομάρι μας, είναι η καταστροφή μας. Έχουμε πόλεμο είτε το θέλετε είτε όχι, οι αυτοί ή εμείς. Αυτοί με δύναμη, εμείς με αξίες και ιδανικά. Ίσως έρθει η βία στη βία του κράτους, θέλει προσοχή, να μην καούν και τα χλωρά με τα ξερά.

 Ας προστατεύσουμε τα παιδιά και μόνο, όσο μπορούμε. Ας μείνουμε άνθρωποι, μην αφήνετε να τα βάζουν με τις νέες γενιές εκείνοι που έζησαν είς βάρος τους. Είναι υποχρέωσή μας, το ξέρετε, όσοι διαβάζετε τούτες τις αράδες μόνο ηλίθιοι δεν είστε. Ξέρετε πάνω κάτω με ποιο τρελό έχετε να κάνετε . Όσοι με ξέρουν από το φλού ξέρουν ότι δεν κρύφτηκα ποτέ όταν 11 χρόνια πρίν διαδήλωνα μόνος και ήμουν ο τρελός με τα επαναστατικά μηνύματα. Για παλαιότερους από Αθήνα ξέρουν αυτοί, δεν με λοιδόρησαν.

 Εν κατακλείδι, καλή δύναμη και να μείνουμε άνθρωποι και να έχουμε πλούτο, όπερ ήσυχη συνείδηση και να ερευνάμε. Να μιλάμε να αντισταθούμε να μείνουμε άνθρωποι σε μια χώρα που αυτοκηρύχτηκαν  οι άνθρωποι της νεκροί. Για αυτούς τους άλλους θα πω μόνο ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΟΒΟ ΣΑΣ.

Για σας εσάς  υγεία στο μυαλό και στην σκέψη, ας ελπίσουμε μόνο μην φαγωθούμε μεταξύ μας. Καλή χρονιά λοιπόν.  

Σας αφιερώνω κι ένα μικρό τραγουδάκι χωρίς να είμαι μουσικός.

Με τιμή θοδωρης φλου

You may also like

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα