Αρχική APOLITIC 2022 με δάχτυλο; Γιορτάζετε;

2022 με δάχτυλο; Γιορτάζετε;

Απο Θοδωρής Φλου
922 Προβολές

Ίσως κάποτε να θελήσεις τα χρόνια μου πολλά και τις ευχές. Ίσως να ψάξεις όλες τις σκοτεινές πτυχές. Ίσως κάποια μέρα να μην είναι γιορτή γιατί στο είπανε, μα να είναι γιορτή γιατί θα γιορτάζει η ψυχή σου. Ίσως να ζητήσεις να γιορτάζει ακόμα κι ο εχθρός.

Όμως πως να γιορτάσεις την έναρξη ενός νέου χρόνου που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να γιορτάσει στα αλήθεια;

Ναι φίλε, σε σένα το λέω που λές ότι γιορτάζεις. Τι γιορτάζεις, τη σκλαβιά σου; Το νέο έτος που είσαι και με τον νόμο σκλάβος ισόβια; τι;

Πείτε μου κι εσείς που δεν μπορείτε να γιορτάσετε για κάποιο λόγο, αυτοί τι γιορτάζουν;

Όχι δεν είμαι από αυτούς που μιζεριάζουν στις γιορτές, Δεν είμαι καν από αυτούς που μελαγχολούν τις γιορτινές μέρες.

Εγώ θα γιορτάσω δίπλα σε έναν μοναχικό που δεν θέλει την μοναξιά του. Θα γιορτάσω μαζί με έναν άστεγο, μιας και το έχω ζήσει, έστω λίγο.

Θα γιορτάσω κάνοντας μια καλή πράξη σε έναν άγνωστο. Θα ευχηθώ σε ένα απόκληρο της ζωής που έφερε ο παρτακισμός του νεοέλληνα μαλάκοπίτουρα τραχανοπλαγιά, η και νο ίδιος.

Θα γιορτάσω φωνασκώντας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Για Δημοκρατία ούτε λόγος. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν πως υπάρχει Δημοκρατία. Εγώ σχεδόν μισό αιώνα δεν γνώρισα, τώρα αν εσείς γνωρίσατε θα σας παραπέμψω στον κύριο Λιαντίνη. Για τους χριστιανούς θα σας πω να διαβάσετε τα βιβλία του ιδίου Αγίου Παισίου. Όχι την εμπορευματοποίησή του. Μα προσέξτε μην πιστέψετε λέξη από την τηλεοπτική Χούντα.

Μην πιστέψετε τα λόγια των ΄΄βολεφτώνε΄΄, ναι δεν έκανα λάθος για την κυβερνοαλητεία και τους βουλευτές που βόλεψαν καλά την κολάρα τους στα κυριλέ στασίδια που πληρώνεις μαλάκοπίτουρα λαέ..

είναι δική μου λέξη από το βόλεμα και τα λεφτά.

Το κολοδάχτυλο είναι, όχι από μένα αλλά από αυτούς.

Το κολοδάχτυλο δεν είναι από τους αγωνιστές και τους αναρχικούς., είναι από τον συμφερτό των πολιτικοδικστικοτηλεοπτικοκαριόληδων.

Το κολοδάχτυλο στο έβαλαν χρόνια τώρα, όμως νιώθεις και προδομένος που τους ακολούθησες για το βόλεμά σου.

Ντράπηκε και ηυ ντροπή με τα ψέματα που σου αραδιάζουν όλοι μαζί.

Εσύ ακόμα θες να γιορτάσεις; ε λοιπόν αν θές να γιορτάσεις βγες στους δρόμους και τις πλατείες και φώναξε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.

Αυτό να είναι η γιορτή και τίποτα δήθεν. Καλή χρονιά σας είπα;

το ξέχασα, δεν θα είναι αν δεν αντιδράσετε κι αν δεν αρνηθείτε.

Δεν είμαι για να φτιάχνω γιορτές, Γεννήθηκα να χαλάω τις γιορτές των αφεντάδων. Οι υπάκουοι σκλάβοι μπορούν να σιωπήσουν, έτσι κι αλλιώς οι νεκροί σιωπούν.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.