Αρχική ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Με ατομική ευθύνη σήμερα.

Με ατομική ευθύνη σήμερα.

Απο Θοδωρής Φλου
933 Προβολές

Με ατομική ευθύνη και με πλήρη συνείδηση, ταχυδρομώ προς τους κυρίους παιδεραστές και βιαστές. Μην τυχόν και βρώ κανέναν, μην μάθω, γιατί αν μάθω… Δεν ξέρω τι μπορεί να επακολουθήσει, κάποιος κάποτε έλαβε μία δόση τιμωρίας. Δεν σκότωσα ούτε πρόκειται, όμως ξέρω να τελειώνω μυαλά άρρωστα.  

  Αν έχει την τύχη κάποιος και πέσει στην αντίληψή μου μόνο να θυμάται αυτή τη φάτσα και να θυμάται πως δεν είμαι άγγελος. Όσο για τους γνωστούς, της τώρα εποχής ας ξεκινήσουμε από την ατομική ευθύνη των πολιτικών και των δικαστών.

  Ας δούμε λίγο το σενάριο όπως έχει, η παιδοφιλία ετούτη τη στιγμή έχει όνομα και έχει και υπόσταση πολιτική. Δεν είναι μόνο η κυρία Μενδώνη, άλλωστε είναι εντελώς ακατάλληλη από όποια σκοπιά κι αν το δει κανείς και άκρως επικίνδυνη.

 Η πολιτική ευθύνη βαραίνει άπαντες έχουν σχέση με όλο τα εμπόριο παιδιών, που δεν βλέπουμε γιατί υπάρχουν ΜΚΟ. Όπου κάνουν την φιλανθρωπία στα άρρωστα τερατόμορφα κυριλίκια της ελίτ του τόπου και κάθε τόπου. Δεν νομίζω πως είναι τόσο τυχαία τα κοντέρ των κρουσμάτων, εάν το πιστεύετε μην ξαναμπείτε στον κόπο να δείτε τι λέει αυτό το ηλεκτρονικό περιοδικό .

 Η ευθύνη είναι σε όλους μας αν έχουμε έστω υποψία, αυτό πάει σε κάθε λακαμά που έγινε τώρα προστάτης , που ήταν πριν?

 Η ευθύνη είναι καθαρά πολιτική και αφορά τρία πρόσωπα. Πρωθυπουργό , υπουργό και Πρόεδρο. Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες και συγκαλύψεις. Όποιος δεν κατάλαβε, ας το ψάξει λίγο, όλοι πάνε να καλύψουν την ευθύνη του πρωθυπουργού, αφού έχει το τελικό πρόσταγμα. Είτε το δέχεται κάποιος είτε όχι.

 Αν απέμεινε κάτι ανθρώπινο από τους υπεύθυνοανεύθυνους  το λιγότερο που θα πρέπει.

Όχι μόνο να παραιτηθούν, αλλά πριν το κάνουν να δώσουν την δύναμη στους εισαγγελείς να τσεκάρουν κάθε μορφής υποψίας εμπόριο παιδιών για αρρωστημένα μυαλά. Βάζω τη φάτσα μου σε γράμμα ελπίζω να το λάβουν πολιτικοί συνένοχοι δικαστές και αστυνόμοι. Κανείς δεν έχει να φοβηθεί που δεν έχει σχέση με τούτα τα σκατά που μας τα προβάλουν και ως κάποιους, ενώ είναι απλά μιάσματα.

Με ατομική ευθύνη ευθύνεστε κύριοι άρχοντες σας λέγω για κάθε κακοποιημένο παιδί, αν όχι από πριν από τώρα… είδατε πόσο ελαστικός είμαι;

ΥΓ να με συγχωρήσουν οι αναγνώστες, είμαι απλά θλιμμένος για όλα τα παιδιά που τσακίστηκε σώμα και ψυχή.  

Θοδωρής Ζερβός και δεν είμαι αγγελούδι.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.