Αρχική APOLITIC Προς θιασάρχη και σερίφη. ( 101)

Προς θιασάρχη και σερίφη. ( 101)

Απο Θοδωρής Φλου
1K Προβολές

 Λαμβάνω την τιμή και είμαι στην ευχάριστη θέση, να τονίσω την υποκρισία και την επιλεκτική, δικαιοσύνη των κάτωθι.

 Προς κύριο Μητσοτάκη και κύριο Χρυσοχοΐδη,  να τους θυμίσω δύο ονόματα πριν ανακοινώσουν νέα τιμωριτικά και άκρως απάνθρωπα εξοντωτικά μέτρα πρός του πολίτες.

 Τα ονόματα Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός τους θυμίζουν κάτι; Αν δεν θυμούνται θα τους πώ πως ανήκουν στους καταζητούμενους ναζί που διαφεύγουν της σύλληψης 101 ημέρες.

Σπάσαμε την κατοστάρα, που είναι κύριοι; Την ώρα που μπουκάρετε για το καλό μας παντού, ετούτοι απολαμβάνουν την εύνοια σας μήπως; Άντε ο Λαγός είναι Βρυξέλες και το παίζει Ευρο βολευτής ο Παππάς που είναι; Ρωτάω απλά γιατί αν ήταν καποιος σαν εμένα τωρα θα ήμουν στην μπουζού για να με τρατάρετε απεριτίφ, τα γνωστά που ξέρετε. Μια απάντηση έχετε; Φυσικά και όχι για τον πολίτη, ας ασχοληθούμε με την καταστολή του λαού και την αφαίρεση κάθε δικαιώματος θα λέτε από μέσα σας. Άντε και ο πρωθυπουργός τους ξέχασε, που να θυμάται τώρα έχει πολλά στο μυαλό τους , εσείς κύριε σερίφη, κατά τα άλλα ικανότατε κύριε Υπουργέ; Δεν έχετε καμία απολογία; Η μήπως δεν έχετε δικαιοδοσία; Μήπως έχετε εντολές μόνο για τους τροχονόμους φτιάχνοντας ανθρωποφύλακες;  101 Ημέρες, το να τις 100 στήσουν πέρασε και τίποτα στον δαιμόνιο μυαλό σας πως θα τους μαζέψετε; Αν δεν το κάνετε τότε γιατί ζητάτε από εμάς τους πολίτες να σε σεβαστούμε; Όσο γεια τον κύριο Μητσοτάκη επ΄αυτού δεν έχει να πει τίποτα; Όσο για τους νταήδες μπάτσους προς τον απροστάτευτο πολίτη, ας δούνε πέρα από την μύτη τους. Δεν τους τσουβαλιάζω, μίλησα μόνο για τους νταήδες που είναι μαζί με τους ΄΄καταζητούμενους΄΄.

Στο δια ταύτα 101 κύριε θιασάρχη της τηλεκυβέρνησης και σερίφη, που είναι ο Παππάς; Έγινε Λαγός και τους χάσαμε και τους δύο;

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.