Αρχική ΑΠΟΨΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πορνεία, σεβασμός και αξιοπρέπεια.

Πορνεία, σεβασμός και αξιοπρέπεια.

Απο Θοδωρής Φλου
1K Προβολές

  Σβήνουν τα φώτα στην σκηνή του δηθενισμού της λαμπερής μέρας των νεογιάπηδων. Το κουστούμι της λαμπρότητας πάει σε περίοπτη θέση στην κρεμάστρα της ντουλάπας. Ένα φιλί στην ευτυχισμένη σύζυγο και μητέρα κι ένα φιλί στα παιδιά. Η κούραση βγαίνει σε κάθε κίνηση, όμως έχει πράξει τα δέοντα, έφερε λεφτά στο σπίτι. Είναι καθώς πρέπει σε όλα του. είναι το παράδειγμα της γειτονιάς.

Μα κάτι τον τρώει από την φαινομενικά όμορφη ζωή του. Οι τύψεις πάντως όχι για την εκμετάλλευση των ανθρώπων. Αυτός κάνει την δουλειά του και μάλιστα καλά για τον κολοσσό που εργάζεται. Οι κρυφή του επιθυμία είναι να μπορεί να αγοράζει οτιδήποτε άρρωστο έχει στο μυαλό του, δεν είναι δα και παιδεραστής.

 Του αρέσει να ταπεινώνει γυναίκες που εκδίδονται, να ζητάει πράγματα που δεν τα έχει ζήσει ποτέ. Κρύβετε πίσω από ένα τηλέφωνο και έναν αριθμό δωματίου. Χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό για την σεξουαλικότητά του, άλλωστε δικό του καπέλο.

 Πολλοί θέλουν τέτοιες γυναίκες , πουθενά το κακό. Ο καθένας για τον δικό του λόγο, οι περισσότεροι το έχουν κάνει οπότε δεν είναι κατακριτέο. Ας μην ξεχνάμε την δυσκολία που έχουν τα κορίτσια αυτά που πολύ πιο τίμια κερδίζουν το προς το ζειν ή το ευ ζειν. Προσωπικά τις θεωρώ καλύτερες από την δηθενιά  του λαμέ και αστραφτερού χώρου της καλής κοινωνίας που θέλουν να μπουν πάση θυσία.

 Ο φίλος μας παίρνει ένα τηλέφωνο, φορεί τη στολή εργασίας για ένα επείγον ραντεβού με κάποιο πελάτη. Φανερά σκασμένος που δεν θα έχει χρόνο για την σύζυγο και τα παιδιά, αλλά το καθήκον για το όφελος της φαμίλιας.

 Στο δρόμο προς το ξενοδοχείο ημιδιαμονής λέει στην κοπέλα τη θέλει και τα βρίσουν, άλλωστε κύριος και χειριστικός καλά με την διαχείριση ανθρώπων.

 Παίρνει δωμάτιο και περιμένει, η κοπέλα φτάνει και αφού πληρώνετε γδύνετε και πάει στο μπάνιο. Μέχρι εδώ όλα καλά .Όμως αρχίζει και βγαίνει το ταπεινωτικό προς την νεαρή κοπέλα που αντιδράει. Ηρεμεί κι αφού ξαναρχίζει το παιχνίδι αυτός πάλι βγάζει το σκυλί το άρρωστο, δεν είναι μόνο το βρίσιμο, αυτό πάει κι έρχεται. Το παιχνίδι χοντραίνει, με πολύ ταπεινωτικά λόγια και πράξει που δεν συναίνεσε η κοπέλα. Τότε βγάζει το τέρας από μέσα του με απειλές και ξεφτίλισμα, ακολουθεί μεγάλη ένταση. Η κοπέλα σχεδόν μισόγυμνη φεύγει βρίζοντας, άρρωστε μαλάκα άρρωστε ξευτίλα λυπάμαι την γυναίκα σου. Του πετάει στα μούτρα και τα χαρτονομίσματα.

Προτιμάει την αξιοπρέπειά της, άλλο η δουλειά της κι άλλο η ψυχή της. Βγαίνει έξω, μπαίνει σε ένα ταξί και πάει να βγεί σε ένα μπαρ να ηρεμήσει. Έσπασε το δόντι της καθώς χτύπησε στο προσκέφαλο από την βίαιη συμπεριφορά του κυριούλη. Δεν έφτανε το αυτοκίνητο που της έκανα κομμάτια, τώρα έχει κι αυτό. Ξέρει ότι πρέπει να πηγαίνει με ανθρώπους, που δεν θα έβλεπε σε άλλη περίπτωση μα μπορεί να βγει από τα προβλήματα. 

 Την άλλη μέρα ο οδοντίατρος της λέει την ζημιά και αυτή πάει στην ασφαλιστική αποφασισμένη να πληρωθεί η ζημιά, καθώς μόνιμα καθυστερεί η πληρωμή που είναι και ψαλιδισμένη. Φυσικά από τον Α στον  Β και τέλος στον υπεύθυνο, που σχεδόν εισβάλει με το ζόρι. Ο κύριος της ιστορίας μας ζητάει να την πετάξουν έξω, όμως έκανε ένα λάθος…. Εσύ είσαι τομάρι; Σαστισμένος την κοιτάει και την γνωρίζει, κοκκινίζει σαν παντζάρι και ζητά να ηρεμήσουν και να μιλήσουνε.

Η κοπέλα βράζει, αυτός παρακαλάει να ηρεμήσει κι όλα θα γίνουν, ζητάει το φάκελο και να μην τον ενοχλήσει κανείς. Θα τα φτιάξω όλα εγώ μόνο ηρέμησε μην μου καταστρέψεις την ζωή.  Η κοπέλα τον κοιτάει με απέχθεια, πως θα μπορούσε άλλωστε; μόλις χθές τον είχε πελάτη και της έσπασε το δόντι, μα προσπαθεί να κρατηθεί. Το βλέπεις αυτό; Του λέει εσύ το έκανες χθες, μα πιο πολύ ζημιά έκανες στην ψυχή μου και είσαι κι αυτός που με ταλαιπωρεί τόσο καιρό για μια αποζημίωση κύριε καθώς πρέπει. Αλλά δεν θα σε εκδικηθώ γιατί είμαι πουτάνα αλλά όχι καριόλα να χαρώ με την καταστροφή σου. Δεν θα μιλήσω αλλά μην το ξανακάνεις σε άλλη , θα το μάθω και θα μάθουν και εδώ μέσα πόσο σάπιος είσαι.

 Να θυμάσαι ρε πουτάνα είμαι όχι σκουπίδι και καμία κοπέλα, δεν θα χαριστώ την επόμενη φορά.και κοίτα δεν δέχομαι να πάρω τίποτα παραπάνω από την ζημιά που υπέστη, δεν εκμεταλλεύομαι καταστάσεις, είμαι πουτάνα μα πολύ κυρία για σένα.

Να μάθεις λοιπόν από μία κοπέλα της δουλειάς ότι δεν αγοράζεις σκλάβους και ψυχές και σώματα. Δεν μπορείς, σε λυπάμαι όμως γιατί θες γιατρό.

Η κοπέλα αυτή έγινε ο γιατρός του κυρίου αυτού, του δίδαξε αξιοπρέπεια και παραδοχή των κόμπλεξ του. Μέχρι σήμερα ακόμα ότι και να έχει θα την πάρει τηλέφωνο. Ήταν ο καταλύτης να πολεμήσει την αρρώστα του.

Υ.Γ. Είναι πραγματική ιστορία, ευτυχώς με καλό τέλος. Άλλες οι κοπέλες η δεν έχουν την δύναμη η την τύχη να υπάρξει αίσιο τέλος. Οπότε το νού σας.    Σεβασμός.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.