Αρχικη APOLITIC Περί Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο λόγος.

Περί Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο λόγος.

Απο Θοδωρής Φλου

Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να πω μπράβο και μαζί για την ελευθερία, από άλλη πλευρά μα με την ίδια ουσία. Για τον Δημήτρη τον άνθρωπο θα πώ αφού δεν ακούγονται οι τέχνες κι ο πολιτισμός. Αφού είναι όλα υπό εκτέλεση και έμειναν λίγοι μα με έρεισμα , Ας μην τους αφήσουμε στα κοράκια. είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε, που λέει ο ΜΠΟΓΙΟ και καπιταλιστής χτυπάει το συστημικό παρακράτος. Όσο κι άν φωνάζουμε εμείς που ζητάμε ελεύθερη βούληση και λόγο δεν ακουγόμαστε, ούτε και δημοσιογράφοι σαν τον Μπογιόπουλο που προσπαθούν να φιμώσουν. οι τέχνες φιμώθηκαν, δεν ξέρω αν το κατάλαβες φίλε μου και φίλοι μου. Αν είχαν δύναμη δεν θα έγραφα τώρα την άποψή μου. Που μπορεί και να κάνω λάθος αλλά δεν πειράζει, δεν θα κάνω λάθος νεκρός μόνο.

Χωρίς να υιοθετώ τα λόγια και τον τρόπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα συμφωνήσω στην ουσία.

Ο άνθρωπος που γνωρίσαμε μέσα από το μπάσκετ και λόγο, ίσως του πατέρα του. Ο άνθρωπος που λοιδορήθηκε όσο λίγοι. Ο άνθρωπος Δημήτρης που ναι μεν είναι κεφάλαιο, αλλά δείχνει να διαφέρει. Δεν το έδειξε τώρα φυσικά, μα το είχε δείξει χρόνια πριν. Με τις φαρμακευτικές και μετά με την ευρωλίγκα. Τώρα κάνει ευθεία πολιτική αντιπαράθεση με κάθε τι σαθρό. Δεν τον γνωρίζω, ούτε είμαι θαυμαστής του μα δεν μπορώ να πω παρά μόνο, ότι έχει τα μπαλάκια.

Θα μου πεις φίλε μου , μα έχει λεφτά. Ναι έχει, πολλοί έχουν . Ποιος πήρε το μέρος του αδύναμου από αυτούς;

ο άνθρωπος Δημήτρης έχει τα μέσα και την δύναμη να κάνει αυτά που κάποιοι, ακόμα και αναρχικοί θεωρούν αυτονόητα.

Η Κατερίνα Γώγου στο φώναξε. στόχος είναι το μυαλό.

Σε μία εποχή που όλα ελέγχονται από την νομική δικτατορία που έχει επιβληθεί. Φυσικά κατά τας εντολάς της τραπεζικής δικτατορίας μέσο της πολιτικής χούντας.

Ναι , δικτατορία είναι να μην σου αφήνουν να είσαι ελεύθερος ούτε στο μυαλό. Διάβασε το Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε, του Μπογιόπουλου

Ας φανεί όπως θέλει στον καθένα, μπορεί να μην έχει τρόπους, μπορεί πολιτικά να μην μου κάνει, ούτε και κοινωνικά μα είμαι από αυτούς που θα πω καλά κάνει και μάλιστα με κινδύνους. Φυσικά περιμένω από τον Δημήτρη να ρίξει τα πυρά στην ενημέρωση τα ΜΜΕ. Ο Μπογιόπουλος μπορεί να νίκησε σε μια μάχη, μα πολλοί άλλοι χάνουν από τους ταγούς της τηλεόρασης κι όχι μόνο.

Τελευταία ο Δημήτρης εξαπολύει βόμβείς λένε. Όχι φίλοι, αυτά τα λέγανε πολλοί χρόνια πρίν κι όλοι τα ξέρουμε λίγο πολύ. Απλά οι αδαείς και εθελοντές δούλοι δεν θέλουν να ακούσουν και να δούνε.

Ο Δημήτρης λέει τα αυτονόητα όπως τώρα για το GAP.

Kρατάω απόσταση φυσικά πολιτικής άποψης μα θα πω μαζί σου άνθρωπε Δημήτρη. Επιτέλους , κάποιος από το κεφάλαιο και χωρίς ιδιέτερο κέρδος, [όχι ότι είμαι σίγουρος] είναι με κείνους τους τρελούς που ζητούν ελεύθερη βούληση και όχι ζωή αποστειρωμένη.

Δεν με νοιάζει ο λόγος που το κάνει μα τουλάχιστον το κάνει , την στιγμή που η κάθε κότα βολεύετε με απορρίμματα.

ΔΗΜΗΤΡΗ ξεχνάω τα φράγκα σου, μένω στα μπαλάκια σου, χωρίς να χρειάζεται να είμαι σύμφωνος με όλα ή με τον τρόπο. Αν και μάλλον αυτός χρειάζετε , αλλιώς θα ακούγανε ένα ποιητή η έναν φιλόσοφο.

You may also like

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα