Αρχική ΑΠΟΨΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πέτα τα σκουπίδια του μυαλού.

Πέτα τα σκουπίδια του μυαλού.

Απο Θοδωρής Φλου
978 Προβολές

 Τα σκουπίδια που έρχονται καθημερινά στο μυαλό μας , είναι πολλά. Δεν υπάρχει λόγος να προσθέτουμε κι εμείς από μόνοι στον ήδη γεμάτο  κάδο σκουπιδιών.  Είναι δύσκολο να τα πετάς, μα αξίζει η προσπάθεια. Μόνο καλό στο ¨τώρα¨ σου, αλλιώς τη στιγμή την έχασες και ήδη είσαι στο ¨πριν¨, αξίζει;

  Είναι άξιο απορίας, το πώς λειτουργεί το μυαλό σου όταν έχεις αδειάσει τα σκουπίδια του. Όταν έχεις χώρο να μπούνε νέα μέσα. Χωρίς να φοβάσαι μην πέσουν έξω, όταν κλείνει το καπάκι και δεν σουλατσάρουν γάτες σκίζοντας τη σακούλα. Το περιτύλιγμα μπορεί να έχει ομορφιά, δεν παύει όμως να έχει απορρίμματα.

Οι γάτες μαζεύονται και ξεσκίζουν τις σακούλες, το βλέπεις , γιατί όμως να προσθέσεις μόνος κι άλλη βρώμα; Την στιγμή που έχεις ήδη κριπαρισμένο κάδο σου σκουπιδιών; Βρες μου έναν καλό λόγο. Ο γεμάτος κάδος απορριμμάτων του μυαλύ σου δεν χωράει άλλο. Μην προσπαθήσεις να στουμπώσεις κι άλλα, άδικος κόπος,  κουράζεσαι και θα γίνουν χειρότερα με τα σκουπίδια μπροστά στα πόδια σου, ή να είναι στην οθόνη του μυαλού σου.

Θα ήθελα να πω ένα εύκολο τρόπο για το άδειασμα των σκουπιδαριού, μα δεν ξέρω, προσπαθώ κι εγώ να βρίσκω τρόπους.  Το μόνο που ξέρω πως όταν είναι άδειος , έχεις χώρο για σκουπίδια περιβλήματα, που σου κλέβουν τη στιγμή.

 Άδειασε το μυαλό σου, δεν ξέρω πως, μα κάντο, αλήθεια δεν έχω καμία άξια συμβουλή με τον τρόπο, όπως είπα κι εγώ ψάχνω κάθε μέρα νέους τρόπους. Κάθε τόσο αλλάζω τον τρόπο, που καθαρίζω τον κουβά με τα σκουπίδια του δικού μου μυαλού. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, οπότε και μοναδικός είναι ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τον καθαρισμό του δικού κάδο απορριμμάτων.

 Άδειασε απλά το μυαλό σου, με όποιον τρόπο μπορείς, ακόμα και με βοήθεια για να μπορέσεις να δείς την ζωή στο τώρα. Όχι στο αργότερα και γίνει το πριν. Με άδειο το κεφάλι, κάνε ότι σου πει το μέσα σου και το θέλω της στιγμής ώστε να απολαύσεις την ηδονή της στιγμής.

 Με γεμάτο κάδο σκουπιδιών στο μυαλό δεν προσθέτεις κι άλλα και μην περιμένεις να έρθει το σκουπιδιάρικο, δεν θα έρθει. Μην περιμένεις να κάνει άλλοι την δική σου δουλειά. Τίποτα δεν θα γίνει αν δεν δράσεις εσύ, μόνο εσύ, όπως μόνος θα απολαύσεις την κάθε υγιή ηδονή που προαφαιρεί η  ζωή.

Δεν ωφελεί ούτε να ζητήσεις από φίλους , τύχη , γνωστούς οικογένεια ή και τον Θεό ή το σύμπαν να σου κάνει την δουλειά

  Θυμήσου τα σκουπίδια όχι σε γεμάτο κάδο, θα πέσουν έξω…..

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.