Αρχικη APOLITIC Μαζέψατε ξύλα για τις μεγάλες φωτιές;

Μαζέψατε ξύλα για τις μεγάλες φωτιές;

Απο Θοδωρής Φλου

΄΄Μαζέψτε ξύλα για τις μεγάλες φωτιές΄΄, είχα πει προ μηνών. Διαλέξτε, τι και πώς θα κάνετε με τον εαυτό σας και ερευνήστε, την επιβίωση σωματική και πνευματική.


Όπως βλέπουμε κάθε μέρα, όλα αλλάζουν άρδην, ακόμα και τα μυαλά ανθρώπων που είναι σε σύγχυση. Λογικό, σίγουρα αυτή την εποχή γίνετε παγκόσμια επανεκκίνηση της οικονομίας, αυτό κάποιος που δεν το βλέπει, δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί του . Δεν έχω χρόνο, χρόνος υπάρχει; Δεν το ξέρουμε.
Ο χρόνος που πέρασε έφερε τον νέο σε μια παγκόσμια τρικυμία. Τα μέτρα κατά του ανθρώπου και κάθε ελευθερία καταπατώνται χωρίς προσχήματα.
Μέσα στην υπερπληροφόρηση και παραπληροφόρηση ξεχάσαμε την ανθρώπινη υπόσταση , ζούμε στην αποστείρωση, και φυσικά σε ένα MATRIX. Μιλάμε για παγκόσμια νέα δουλεία, όχι ότι κατά κάποιο τρόπο δεν υπήρχε.
Ας έρθει ένας να μου πει πώς γίνετε ένας πλανήτης υποταγμένος σε έναν εχθρό που μόνο πολέμους φέρνει;

Πόλεμοι πάσης φύσεως. Πώς να νιώσει κανείς άνθρωπος μέσα σε όλη αυτή την παράνοια;

Έρως νεκρός, Φιλία, τούτη σέρνετε μέσω διαδικτύου, όσο κ αν είναι δύσκολο πρέπει να δούμε την ιστορία τι μας διδάσκει, αλλά που χρόνος. Εδώ διαβάζεις Βάρναλη, η Παλαμά, και είναι σαν να ζούνε στο σήμερα, δεν χρειάζεται να γυρίσουμε στους αρχαίους φιλοσόφους.
Πανούκλα, χολέρα, ισπανική γρίπη και χίλιες δυο αρρώστιες έχει περάσει ο πλανήτης, όμως ξέφυγε, υπάρχουμε εμείς ως απόδειξη, ή μήπως δεν υπάρχουμε;
Κάποιοι με κατηγορούν που μιλάω για την χούντα, ίσως δικαίως, μα για ποια χούντα λέω βλέπουν; Όχι δεν θέλουν να δούν περιμένουν σωτήρες, εξωγήινους θεούς, καθισμένοι στη σαπίλα του καναπέ, ε λοιπόν κύριοι οι ζωές κώπης κτώνται.
Λοιπόν, η χούντα που αναθεματίζω έχει όνομα, είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε, το όνομα αυτής Τραπεζικό σύστημα με όπλο τον καπιταλισμό. Όποιος δεν θέλει να το δεί τότε το λιγότερο είναι αδαής. Στην Ελλάδα, ηχεί όνομα , λέγετε βλακεία και φίμωση, κυνήγι μαγισσών. Δεν βάλω τα πυρά μου κατά της κυβέρνησης μόνο που ως πολίτης τα έχω κάνει προς όλες που έζησα.
Ο οχτρός είναι οι τράπεζες είτε σας αρέσει η όχι και η ματαιοδοξία κάποιον να ελέγξουν όλο τον κόσμο με την παγκοσμιοποίηση. Δικαιώματα που ξέρατε τώρα δεν υπάρχουν, δεν σας το επιτρέπει ο μεγάλος αδερφός που μόνοι μας υιοθετήσαμε .
Λίγο κανείς να αναλύσει τα τεκταινόμενα θα βρει πως καμία κανονικότητα καμία Δημοκρατία γιαλατζί δεν υπάρχει, αλλά μια ολιγαρχία, με θύματα δις ανθρώπων.
Η επανάσταση πρώτα πρέπει να γίνει μέσα μας, αν υπάρχει φυσικά. Αλήθεια την θέλουμε; Η απλά την ευτυχία της αόρατης φυλακής για να νομίζουμε πως ζούμε;
Ανα τους αιώνες υπήρχαν αυτοκρατορίες, τώρα γίνετε μία και μόνο, η αυτοκρατορία των τραπεζών. Γνώμη μου φυσικά, άλλωστε ένας απλός περαστικός είμαι σε τούτο το ταξίδι, τίποτα παραπάνω. Όμως όποιος νομίζει ότι υπήρξε ποτέ επανάσταση από πρόβατα κάνει λάθος.

Οι επαναστάσεις, που καλό θα ήταν χωρίς βία. Θα είναι εφικτές αφού επαναστατήσουμε προς τον εαυτό μας και θυμηθούμε ότι όλες έγιναν από ελεύθερους τρελούς. Όχι από υποτακτικά πρόβατα. Καλώς να αντιδράσετε, αλλά να βγείτε ευθέως να σας απαντήσω μόνο με επιχειρήματα. Γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι προμοτάρω κάποια πολιτική παρέα.

Όχι δεν κάνω αυτό κύριοι, κοιτάω μόνο την ιστορία και το πώς οι τράπεζες παίζουν το ρόλο του πλανητάρχη. Σωκράτη σε ποιο τόπο γεννήθηκες; Σε ποια πόλη μίλησες και πέθανες; Ρίξε μια ματιά και φώναξε όλους τους σοφούς να δείτε την ηλιθιότητα. Δεν άλλαξε τίποτα, το σκότος έμεινε σκότος, το φως βλέπεις δεν το θέλει ο άνθρωπος. Μόνα τα ζώα το θέλουν μα δεν κυβερνούν τον πλανήτη, η βλακεία είναι άπειρη.

You may also like

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα