Αρχικη ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ Λαϊκή Αγορά. ( Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους)

Λαϊκή Αγορά. ( Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους)

Απο Θοδωρής Φλου

Η Κωνσταντίνα Γεωργαντά φορτωμένη με μία κάμερα, με γνώσεις που παραπέμπουν στην ουσία, με φαντασία, μεράκι και καλλιτεχνική διάθεση, πήγε ΄΄Λαϊκή ΄΄. Μας πήγε λαϊκή και μας ταξίδεψε.

  Μας ταξίδεψε στο καλλιτεχνικό, στο ανθρώπινο και στο εικαστικό κομμάτι, μέχρι τα βάθη της αρχαίας ίσως Αθήνας. Δείχνοντας με λιτό, απέριττο, μα ποιητικό τρόπο την οπτική γωνία, μα και την ιστορία που συνδυάζει η ΄΄λαϊκή αγορά΄΄ της κάθε γειτονιάς. Μα το σημαντικό είναι να δούμε την ομορφιά στα απλά καθημερινά και να πάρουμε τα μαθήματά μας όταν διαμαρτυρόμαστε. Τα λόγια λιτά της Κωνσταντίνας, μα το αποτέλεσμα πλούσιο.

   Σε αυτό το mini λυρικό ντοκιμαντέρ η Λαϊκή Αγορά του 2021 αναζητά την ρίζα της στην ανθρώπινη επικοινωνία και βρίσκει τεκμήρια στην αχαιότητα ενω παράλληλα συνομιλεί με μεγάλους ζωγράφους από τον Victor Gilbert μέχρι τον Παναγιώτη Τέτση.

Σκηνοθεσία – Αφήγηση – Μουσική: Κωνσταντίνα Γεωργαντά

You may also like

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα