Αρχικη MUSIC Δόμνα Κουντούρη. ΄΄Τώρα Ξέρω΄΄. (Κυκλοφόρησε)

Δόμνα Κουντούρη. ΄΄Τώρα Ξέρω΄΄. (Κυκλοφόρησε)

Απο Θοδωρής Φλου

  Ένα βράδυ καλοκαιριού πριν μερικά χρόνια, όχι πολλά η Δόμνα με το γνωστό αυθορμητισμό της μου λέει… Άκου ρε ροκά και θα δείς που θα λατρέψεις αυτό που θα σου παίξω.

 Με τα πρώτα λόγια κατάλαβα, ήξερα κι εγώ ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα. Φυσικά Δόμνα είναι αυτή, δεν κιοτεύει με τίποτα, μίλησε κι ανοιχτά για τα θέματα ψυχικής υγείας. Δεν υπήρχε περίπτωση η δική μας Δόμνα να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της. Φυσικά το έπαιξε πολλές στο Φλου μιας και ήξερε, μα εγώ μόνιμα την έπρηζα.  

Δόμνα βγάλτο επιτέλους, αυτό μιλάει για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που νιώθουν να πνίγονται, νιώθουν ότι έχουν κάτι κακό, κάτι σαν λέπρα. Δώσε στον κόσμο την αλήθεια μέσα από το βίωμα με ένα υπέροχο τραγούδι.

Ε λοιπόν κάλιο αργά παρά ποτέ, στα γενέθλιά της το έκανε, κι είναι ποιο γλυκό από ποτέ γιατί στις μέρες μας οι ψυχικά ασθενείς αυξάνονται. Τριγυρνάνε δίπλα μας και το κρύβουν. Δεν χρειάζεται κάντο όπως η Δόμνα Κουντούρη, και πές μαζί της…..

   ΤΩΡΑ ΞΈΡΩ… ένα τραγούδι χιλιάδες ψυχές, ευχαριστούμε Δόμνα.

Υ.Γ… Εγώ προσωπικά δύο φορές. Φιλιά και να ακουστεί παντού και μαζί να νιώσουν όλοι ότι δεν είναι μόνοι.   

Υ.Γ. 2… Βάλτε τέρμα να ακουστεί παντού, το έχουμε ανάγκη.

🎧iTunes: https://itunes.apple.com/album/id/155…​ 🎧Spotify: https://open.spotify.com/album/5FKLYX…​ 🎧Deezeer: https://www.deezer.com/album/214032912​ 🎧Amazon: https://www.amazon.com/Tora-Ksero/dp/…​ Δόμνα Κουντούρη | Τώρα ξέρω Μουσική – Στίχοι: Δόμνα Κουντούρη Orchestration – Guitar: Αντώνης Γούναρης Recording in studio Portes by Tony Furman Mastering by Mr. Master USA POLYMUSIC | http://www.polymusic.net

0 σχόλιο
11

You may also like

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα