Αρχικη APOLITIC Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε. Την πουτάνα.

Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε. Την πουτάνα.

Απο Θοδωρής Φλου

Η φωτογραφίας είναι της Λυδίας Σιώρη, από την ΚΑΤΙΟΥΣΑ.

 Θα ήθελα να πω ωραία πράγματα με θετικότητα, με πάντα έρχεται κάτι που είναι φαινομενικά τόσο βαρύ, μα είναι. Είναι τόσο βαρύ στο στομάχι που δεν μπορείς να βρεις κάτι να πεις. Τι να πεις για το τέρας με στολή που έφτιαξε το κράτος της Νέας Τρομοκρατίας; Αν υπάρχουν λόγια πείτε μου… δεν θα πω για το ξύλο στην κάθε ευκαιρία, μα για την συμπεριφορά του φασιστοφονιά μπάτσου. Υπάρχει και το βίντεο αλλά πιστεύω μόνο η φωτογραφεία μπορεί όλα να τα πεί.

 Ο δικηγόρος ρωτάει και ο μπάτσος τρομοκράτης απαντάει βρίζοντας μάνα, εκτος φυσικά ότι δεν κρατεί τα μέτρα που ευαγγελίζονται  για τον covid .

  Tι άλλο πρέπει να δείτε ή να πάθετε για να καταλάβετε αυτό που έλεγε ο τρισκατάρατος μπαμπάς; τους έλεγε λοιπόν ΄΄Κράτος είστε εσείς΄΄.

 Ναι κράτος είναι αυτό με την ανοχή μας, προσωπικά αν κάποιος γνωρίζει αυτό το τρισάθλιο υποκείμενο ας δώσει τα στοιχεία του για να ζητήσει συγνώμη από την μάνα του ανθρώπου.  Το να κάνει κάτι ο αρχιφύλακας της φυλακής που λέγετε Ελλάδα υπουργός Σερίφης δεν παίζει.

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΆΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ ΑΔΕΡΦΕΣ, αν νομίζετε ότι είστε Ηρακλήδες, πάλι ελάτε, μα μην κλάψετε σαν μυξιάρικα. Ζητάτε βία στη βία αλλά φοβάστε υπανθρωπάκια.

Αν δεν είχαν ασπίδες και χημικά θα μας κλάνανε τα μπιπ κανονικά.

Είσαι υπάνθρωπε μπασταρδοκρατία, όχι αστυνομία, λερώνεις όλους όσους έχουν τσίπα ακόμα. Οπότε αφιερωμένο και το ομώνυμο τραγούδι. Και θες ζήτα μου τον λόγο, εσύ , οι όμοιοί σου και εντολείς σου.

0 σχόλιο
21

You may also like

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα