Αρχική APOLITIC Δεν είναι με το λαό, δεν είναι πρόεδρός μου.

Δεν είναι με το λαό, δεν είναι πρόεδρός μου.

Απο Θοδωρής Φλου
1.1K Προβολές

 Λυπάμαι μα έχω φρικάρει γενικώς από τα γεγονότα που συμβαίνουν σε τούτο τον τόπο. Έχουμε συναίσθηση των πραγμάτων και της λογικής, η τα αφήσαμε για του χρόνου; Το Κ.Κ.Ε. την 17η Νοεμβρίου, πήγατε να το φάτε γιατί απλώς προστάτεψε τα κεκτημένα δικαιώματα του λαού. Δεν έκανε τίποτα χωρίς τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Φάγανε φυσικά μερικές αδέσποτες  από τα άγια παιδιά του ΄΄σερίφη΄΄ αποφασίσω και διατάσω. Α φίλε ΄΄σερίφη΄΄ που είναι ο Παππάς;;;

 Τώρα αντιδράει η Εκκλησία, αφού όπως υποστηρίζει θα κρατηθούν όλα τα μέτρα και τους πιστεύω.  Το ότι θεωρώ πως το έχουν κάνει μερικοί πολιτικό μαγαζί γωνία, είναι άλλο αυτό. Όμως θεωρώ και ίσως λάθος δεν ξέρω, μια άποψη μου καταθέτω ας κάνουν το αγιασμό, δεν βλέπω το κακό ή το επικίνδυνο. Όπως ήμουν σύμφωνος με το Κ.Κ.Ε.  έτσι είμαι με εκείνους που πιστεύουν, αφού πάρουν τα μέτρα που ορίζει η παΝΔημία. Ασχέτως φυσικά τι πιστεύω και τι γνωρίζω. Δεν χρειάζεται σάλος.

 Εγώ θέλω να κοιτάξουν όλοι οι ιερείς οι οποίοι το κάνουν με την καρδιά τους να το κάνουν.  Εφόσον πράττουν και στην ζωή τους έτσι, να βγούν στο δρόμο με τον κόσμο αύριο που ήδη πεινάει. Να βοηθήσει,[ αφού το κράτος είναι ανύπαρκτο] χωρίς πολεμικές ιαχές, για το φάρμακο που λέγετε φαγητό . ΌΧΙ  να μοιράσει συσσίτια, δεν μου φτάνει, εργασία και δικαιώματα. Φυσικά  αν και φρέσκος που ψάχνω τον Χριστό, οπότε δεν έχω γνώσεις, η λογική μου είναι απλή. Πράξε την σοβαρότατη τελετή της Πίστεως και μετά κάντην πράξη στο Όνομά του μαζί με τον λαό.

  Ξαναλέω μπορεί να είμαι λάθος, δεν γνωρίζω και πολλά από την Εκκλησία οπότε μην παρεξηγείτε. Όμως θα ρωτήσω τους μεγάλους της Ιεραρχίας δεν τους ενόχλησε η στάση της Προέδρου; Τους πιστούς; Τον Αρχιεπίσκοπο;

  Δικαίωμά της να μην κάνει κάτι που δεν πιστεύει, μα τότε γιατί έρχεσαι να με προσβάλεις στο Σπίτι μου; Με ποιο δικαίωμα; Γιατί δεν κάθισες σπίτι σου; Γιατί κύριε αρχιεπίσκοπε δεν μίλησες; Μάτια δεν έχεις; Πώς να σε πάρω στα σοβαρά εγώ που θέλω να γνωρίσω τον Χριστο; Είσαι το λιγότερο το ίδιο με την κυβέρνηση και παίρνεις στο λαιμό σου και κληρικούς άξιους. Ανθρώπους που αγωνίζονται Με τριμμένο ράσο και κάνουν έργο την ώρα που εσύ κάνεις δημόσιες σχέσεις.

 Για τους Ελληνάρες που σκίζουν τα ιμάτια τους δεν τους πόνεσε ότι έθαψε η κυρία πρόεδρος τον Διονύσιο Σολωμό; Για τους επιτελάρχες με τα παράσημα δεν ήταν προσβολή; Κανείς επίσημος δεν μιλάει; Ναι για μένα καλά θα κάνει ο οποιοσδήποτε ήταν εκεί και θίχτηκε να βγει και να το πει χωρίς φόβο. Δεν πήγε ο Κουτσούμπας στον Ναό, δεν πρόσβαλε το ΚΚΕ.  

Κακώς φυσικά που μιλάω κομματικά όμως θέλω να δείξω την απέχθειά μου απέναντι στο σόου. Όχι το φέρνω ως παράδειγμα και μόνο, δεν έχει θέση το κομματικό σε θέμα πίστης των ανθρώπων. Όμως ΕΓΏ θλίβομαι με το καραγκιοζιλίκι αυτό. Η κυρία που προσέβαλε εμένα για σας, μα πρόσβαλε κι όλους τους ανθρώπους των γραμμάτων η μη ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Τους στρατηγούς εκεί όχι;   Η Κυρία έχει υπογράψει ένα κάρο διατάγματα που δεν τα θες λαέ ως πρόεδρος του ΣΤΕ. Ρε ξύλο που μας χρειάζεται, τελικά μονό εμείς φταίμε .

 Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι σαν πολίτη αυτής της χώρας, που η  εξουσία με διέλυσε και ασθένησε εκατομμύρια, προσβάλλομαι κύριοι. Προσβάλλομαι από όλους χειροκροτητές και καθωσπρεπιστές, και θλίβομαι για όσους εκπροσωπείτε…

Tέλος θα ήθελα να ξεχάσω αυτό το συμβάν γιατι προσβάλει έναν ολόκληρο λαό κατά την δική μου άποψη.  Ίσως αιρετική, μα δεν είναι πρόεδρος Ελλάδος.

 Θα τρίζουν τα κόκκαλα των ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε θεατές ενός απίστευτα τραγικού, κακού θιάσου.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.