Αρχική MUSIC Γιώργος Τσίγκος και Μαύροι Κύκλοι. (Νέο)

Γιώργος Τσίγκος και Μαύροι Κύκλοι. (Νέο)

Απο Θοδωρής Φλου
1.3K Προβολές

 ΄΄  Κατέβα στους ελεύθερους δρόμους της πόλης, ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ΄

Γιώργος Τσίγκος και Μαύροι Κύκλοι. Κυκλοφορούν ελεύθερα.

Παίζει τώρα Είμαστε στον αέρα, στους δρόμους, στις πλατείες και παντού! Δυναμώστε το και χορέψτε, γελάστε δυνατά… τους κάνει να ανησυχούν. Αυτό λέει ο Γιώργος και αυτό κάνω.

Μεγάλη χαρά την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του νέου τραγουδιού ενός ανθρώπου που μας καθήλωσε όταν ήμασταν φανταράκια. Με την ωμή αλήθεια παρότι ήταν τεράστιο σε χρόνο, το τα ΄΄τετραγωνισμένα φύλλα ΄΄  κυκλώθηκαν στις καρδιές χιλιάδων νέων. Με τους σπαρακτικούς, γεμάτους απόγνωσης, μα και τροφής για σκέψη στίχους. Με την ερμηνεία όλης της μπάντας, που χρωμάτισε το γέλιο του Γιώργου και το σόλο της κιθάρας να σε στριμώχνει στα σχοινιά.

 Εκτός φυσικά αυτού που μας τσίμπησε και έγινε τατουάζ στις καρδιές μας ο Γιώργος Τσίγκος και οι μαύροι κύκλοι πρόσφεραν πολλά αριστουργήματα, όπως και πολλά γραπτά ο  Γιώργος, αλλά αν ξεκινήσω επί προσωπικού το πώς με συμάδεψε θα νυχτώσουμε και θα γράφω μέχρι αύριο.

 Έχω την τιμή με την άδεια του Γιώργου Τσίγκου να παρουσιάσω την νέα δουλειά.  Που μόνο ως δουλειά δεν το βλέπει μα ανάγκη προς εμάς. Σμιλευμένη από τα χρόνια και την σοφία, στο προσωπικό μου ιδιόρρυθμο ηλεκτρονικό περιοδικάκι. Για να μην κουράσω απολαύστε γιατί η σκληρή ροκ είναι ζωντανή , είναι ποιητική, είναι εδώ μην το ξεχνάτε. ΧΑΡΕΊΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ… Ναι είστε πιο όμορφοι από ποτέ . toflou.gr  με τιμή . Και εσείς απολαύστε και χορέψτε.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.