Αρχικη APOLITIC Γιατί; δυο μέτρα δύο σταθμά;

Γιατί; δυο μέτρα δύο σταθμά;

Απο Θοδωρής Φλου

  Πάντα περιμένω με μια ποιο ψύχραιμη ματιά να δω κάποια πράγματα πίσω από την κουρτίνα,  έτσι και τώρα. Των Θεοφανίων άνοιξαν οι ιερείς και καλά έκαναν, μαζί τους, αλλά μαζί με κείνους που απέφυγαν τα φρουρού κι αρώματα.

  Είμαι μαζί τους όταν κρατούν τα όρια που περιορίζονται σε ότι πρεσβεύουν, άσχετα τι πιστεύω.  25 άτομα κίνδυνος σε τόσο χώρο ενώ σε ένα βαγόνι τρένου σαρδέλες; Δεν ξέρω κατά πόσο είναι επικίνδυνο, όταν βλέπεις σε τρένα, λεωφορεία,  σούπερ μάρκετ κλπ. παστωμένους ανθρώπους δεν είναι;  Τώρα για το τι έγινε δεν με νοιάζει, αλλά θέλησαν το δικαίωμά τους, αν έγιναν έκτροπα δεν το ξέρω. Φυσικά τα ΜΜΕ μίλησαν για αντάρτικο, τώρα να γελάσω; Απλά η εξουσία έφερε ένα τζέρτζελο και μία διαμάχη.   

  Ε μην τρελαθούμε κιόλας, το αντάρτικο που θέλουν να περάσουν το είδαμε και την 17η Νοεμβρίου, είναι δικαίωμα, ασχέτως αν είμαι άσχετος με τα της θρησκείας. Ένα ακόμη διχασμό να φέρουν, φυσικά δεν συμφωνώ με τις πολεμικές ιαχές των δογματικών, δεν πρεσβεύει αυτό ο Χριστός, ούτε κολοδάχτυλα.

Ούτε όμως να δεχτώ κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας γεγονότα του 2015 να τα παρουσιάζουν ως του 2021,  χωρίς ένα συγνώμη έστω, τουλάχιστον αισχρό. Αισχρό να τα βάζουν με πολίτες, που πριν 6 χρόνια έκαναν το έθιμό τους και το παρουσιάζουν ως συμβάν της μέρας. Ντροπή και ασέβεια κατά του ανθρώπου, ανθρωποφάγοι. AYTO Kύριε εισαγγελάτο δεν είναι FAKE NEWS;;; Αυτό κύριε αρχιεπίσκοπε δεν σε πείραξε; Ούτε εσένα αρχηγέ στρατού η πρόεδρος;

 Αλλά εγώ θα ρωτήσω κύριοι, τώρα που φωνασκείτε από την μία ή την άλλη, που ή τηλεκυβέρνηση θα μας πει ότι φταίνε οι παπάδες δεν σκέφτεστε;

 Συμφωνία κυβέρνηση Ιεραρχίας, δεν υπήρχε; Αυτό δεν έκαναν; Με μένα δεν συμφώνησε κανένας όμως. Δεν με ρώτησε που με κοροϊδεύει κάθε μέρα λέγοντας άλλα σήμερα άλλα αύριο, άλλα έλεγε χθές κι άλλα λένε την ίδια στιγμή οι ίδιοι.

 Δύο μέτρα δύο σταθμά λοιπόν, αυτό λέω, φυσικά όχι για τον σεβασμό της εκκλησίας, αλλά για ψηφαλάκια.  Την 17 νοεμβρίου οι δυνάμεις καταστολής πήγαν για πόλεμο, το είδατε; Ποια μέτρα δεν τήρησαν και τους κοπάναγαν; Σερίφη που είναι ο Παππάς, ο Λαγός; Γιατί κύριοι δεν μιλήσατε; όταν ακόμα κι ένα μπουκέτο λουλούδια για τον Αλέξη το κάνανε παιχνίδι χλεύης; Με το σύνθημα που είναι ο Αλέξης; Αυτοί που χλευάζουν νεκρό παιδί είναι νόμος; Αίσχος σιχαμάρα για όλους τους υποκριτές της εξουσίας αλλά και για όσους μπαίνουν σε εμφυλιακή κατάσταση με μπροστάρηδες τα ΜΜΕ. Ντροπή για μπάτσους και παπάδες με τα αγγελιάσματα τους. Δεν είδα μπάτσο να αγκαλιάζει τα παιδιά που πήγαν στον Αλέξη, είδα στρατό κατοχής. Δεν μίλησε ο αρχιπερίσκοπος για την βεβήλωση της μνήμης ενός παιδιού. Δεν είδα να μιλάνε όταν έπεφταν χάδια στη πορεία του πολυτεχνείου, που με πλήρη μέτρα ζήτησαν το δικαίωμα τους. Λοιπόν μάγκες της παΝΔημίας στοπ στο διχασμό, δώστε πίσω ελευθερία όσο έχετε ευκαιρία. Στην πυρά και με στρατό για την μνήμη του Αλέξη, Ιαχές πολέμου για το δικαίωμα της ελευθερίας στην πορεία της 17ης .

 Πάτε καλά κι εσείς που διχάζεστε; Εδώ σας πείραξε που δεν έριξε λάδι στη φωτιά ο Τσίπρας , σας πείραξε ένας παππάς που πήγε μόνος του να κάνει αγιασμό υδάτων.

Σας ενόχλησε το ΚΚΕ, σας ενοχλεί ο νέος, σας ενοχλεί ο ρακοσυλλέκτης σας ενόχλησαν τα παιδιά, των έστω παράνομων μεταναστών, σας ενοχλεί ο άνθρωπος που ζητεί το δικαίωμα να ζήσει. Για συνέλθετε, είναι αυτοί κι εμείς, λαός και εξουσία.  ΓΙΑΤΙ δύο μέτρα δυο σταθμά ΄΄σερίφη΄΄ γιατί Κούλη; Γιατί Άδωνη; Γιατί εσυ μπάτσε και παπά αγκαλιάζεστε και προκαλείτε; Τι φταίει ο σωστός ποιμένας; Τι φταίει ο αγωνιστής των δικαιωμάτων; Τι φταίει ο Αλέξης; Τι φταίει αυτός που αρρωστήσατε με τον εγκλεισμό πολέμου; Γιατί με την εκκλησία τουμπεκί και τον εργάτη ξύλο; Γιατί εσύ πιστέ όταν βαράνε στο ψαχνό για τα δικαιώματα πήρες το μέρος της εξουσίας; Κλείνοντας θα ξαναπώ, καλά κάνανε οι παπάδες, αν ήταν στο χέρι του αρχιπερίσκοπου δεν θα άνοιγαν, όμως δείτε το και από την άλλη. Γιατί όποιος δέχεται το πλήγμα μόνο τότε τον νοιάζει;  Είμαι σκεπτικός με όλους μα καθόλου με τους αρμόδιους, αυτούς τους λέω με δυο κόρντα ποιο κάτω, χωρίς να είμαι μουσικός το μήνυμα μου.  Φτάνει η καραμέλα ΄΄ατομική ευθύνη΄΄, η ευθύνη η δική σας ρε τομάρια που είναι παντού που είναι; Απατεώνες μισάνθρωποι.

 

You may also like

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα