Αρχικη APOLITIC Γίνε σαν την Σεμίνα. [παράκληση]

Γίνε σαν την Σεμίνα. [παράκληση]

Απο Θοδωρής Φλου

Το λιγότερο που θα μπορούσα να πράξω , είναι ένα ευχαριστώ Κυρία Σεμίνα ΨΥΧΟΓΙΟΠΟΎΛΟΥ.

Δεν είναι του είδους μου να ασχολούμαι με τέτοια θέματα λόγο το ότι αρέσκονται τα ΜΜΕ. Όμως θα κάνω την δική μου ανάλυση στην δύναμη και την θέση ετούτης της κυρίας των 25 Μαίων. οι λόγοι δύο και σοβαρότατοι. Πρώτος λόγος το θάρρος της άμεσης αντίδρασης του αδυνάτου μπρος στον δυνατό. Δεύτερος λόγος και πολύ σοβαρός, πριν καν ηρεμήσει, παρότι ζορίστηκε όπως λέει, βγήκε να πει τα πράγματα με το όνομά τους με αξιοπρέπεια. Στο zougla.gr θα βρείτε όλα όσα είπε η στο τέλος του άρθρου.

Η νεαρή γιατρός για την απόφασή της να μιλήσει δημόσια δεν κλάφτηκε ούτε επιτέθηκε ,ούτε μίλησε για τον εαυτό της, μίλησε για χρέος. ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ είπε απέναντι στους ασθενείς που θα βιώσουν κάτι αντίστοιχο η πολύ χειρότερο. ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ απέναντι σε αυτές τις κοπέλες που πεθάνανε γιατί είπανε ΌΧΙ. ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ γιατί δεν με τιμά να σωπάσω επί χρήματι. Έχω χρέος είπε η Κυρία Σεμίνα. Να συσπειρωνόμαστε οι άνθρωποι. Κρατήστε το το τελευταίο, χωρίς διαχωρισμό φύλλου, χωρίς φαμφάρες και ευχολόγια. Στην ανεψιά μου θα πω ΓΙΝΕ ΣΕΜΙΝΑ. Δεν πρέπει να πω άλλα , με 3 φράσεις τα είπε όλα, ντόμπρα σταράτα, υπεύθυνα. Σεβασμό Σεμίνα ΜΑΣ. Στο 30 στο λεπτό τα λέει όλα. Δείτε τι πάει να πει ΚΥΡΙΑ.

You may also like

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα