Αρχική ΑΠΟΨΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αυτοί είναι οι Τρομοκράτες κύριοι;

Αυτοί είναι οι Τρομοκράτες κύριοι;

Απο Θοδωρής Φλου
965 Προβολές

  Μόνο τρομοκράτες δεν είδα κύριε ΄΄Σερίφη΄΄ και κυρία Κεραμέως και όλοι εκεί μέσα που παίζεται με την ζωή των φοιτητών . Άφησα τα πάντα για να δω ποιος είναι ο τρομοκράτης, Μα δεν τον είδα στα παιδιά, τον είδα όμως σε σας, στο κράτος το μπατσοκρατικό. Η μόνη σας καλή πράξη που μπορείτε να κάνετε, πέρα από το να το πάρετε πίσω το νομοσχέδιο δολοφόνο της παιδείας, είναι να πάτε στα σπίτια σας  και να φτύσετε το είδωλό σας . Μόνο αυτό και μετά παραιτηθείτε.

 Φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές, εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, σύλλογοι, ενώσεις, εργατικά σωματεία, φορείς κι οργανώσεις της αριστεράς με κεντρικό σύνθημα «Έξω η ασφάλεια από τις σχολές» διαμαρτυρήθηκαν για το νομοσχέδιο που ψηφίζεται απόψε, αντιδρώντας μεταξύ άλλων στις αλλαγές που φέρει το νομοσχέδιο στον τρόπο πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στην ίδρυση ειδικής αστυνομικής ομάδας εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων καθώς και στο όριο φοίτησης στα ΑΕΙ. Φυσικά αποχώρησαν ήρεμα και υπεύθυνα, με υπευθυνότητα που δεν σας χαρακτηρίζει. Όχι δεν είστε Χούντα, είστε πολύ πιο επικίνδυνοι.

 Οι φοιτητές παρέμειναν αρκετές ώρες έξω από τη Βουλή να διαδηλώσουν και στη συνέχεια αποχώρησαν συντεταγμένα προς την οδό Πανεπιστημίου, από οπου και η φωτογραφία. Με υπευθυνότητα κύριοι ανθρωποφύλακες της μάθησης.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.