Αρχική ΕΠΑΡΧΕΙΑ Ένας Έρωτας, ένα Δράμα, Δύο Ήρωες.(καλό ταξίδι Μαρία).

Ένας Έρωτας, ένα Δράμα, Δύο Ήρωες.(καλό ταξίδι Μαρία).

Απο Θοδωρής Φλου
1.3K Προβολές

Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα, πως η Μαρία δεν έφυγε. Τα μόνα λόγια που βγήκαν από το στόμα του Κώστα. Ένα ψέλλισμα που ακούστηκε από Αθήνα μέχρι Λήμνο κι όχι μόνο.  

 Μια σκοτεινιά στο μυαλό σαν έμαθα ξημερώματα για το ταξίδι της Μαρίας. Το μυαλό έφερε στο μυαλό όλες τις απώλειες, εδώ τώρα όμως ήταν μια ιδιαίτερη. Ένα συνονθύλευμα σκέψεων, το πόση ζωή έζησαν μαζί και πόσες νίκες.  Πολλά και διάφορα που μόνο σεναριογράφος θα μπορούσε να πλάσει τέτοια πλοκή.

 Ο Κώστας και η Μαρία, η Μαρία κι ο Κώστας, δυο αγωνιστές με ήθος. Δύο άνθρωποι που έμαθαν να παλεύουν με ψηλά το κεφάλι. ΄Ένας μεγάλος έρωτας με επιστέγασμα δυο μπουμπούκια. Όμως η ζωή δεν θέλησε να μείνει το χαμόγελο, είχε άλλα σχέδια. Λένε πως τους καλούς ο θεός τους δίνει δύσκολα γιατί αντέχουν. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να απαντήσω. Από  τα εφηβικά χρόνια μαζί και για πάντα όμως ,νομίζω μπορώ αυτό να το πώ. Ο Κώστας και η Μαρία, η Μαρία και ο Κώστας ένα ζευγάρι μια ιστορία έρωτα, αγάπης, δυσκολιών , αγώνων και νικών. Πάντα νικούσαν, ποτέ δεν τους χαρίστηκε τίποτα, το διεκδίκησαν το πήραν δεν αδίκησαν.

 Η Μαρία έπεσε να ξεκουραστεί, αποδέχτηκε την ήττα, όμως δεν νικήθηκε. Κέρδισε μια θέση στην κορυφή του μυαλού όσων την γνώρισαν. Έφυγε σωματικά μα με πολλή αγάπη, ξέροντας πως το άλλο της μισό, θα είναι και οι δύο μαζί, το ήξερε.

 Η Μαρία κέρδισε τον σεβασμό και την αγάπη, ακόμα κι αν κάποιος ήθελε να γίνει εχθρός δεν θα μπορούσε. Όμως ξέρει η Μαρία πως έχει τον Κώστα να συνεχίσει σαν να μην έφυγε ποτέ, γιατί δεν θα φύγει ποτέ.

Ένας Έρωτας, ένα Δράμα,  ΔΥΟ ΗΡΩΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΖΩΗΣ.

 Ένας έρωτας που ξεφτίλισε τον θάνατο, δύο ήρωες από μυθιστόρημα, που κοίταξαν με ποιότητα ζωής στα μάτια τον χάρο. Που του έδειξαν πως γίνετε, να τον γνωρίζουν και να ζουν με ποιότητα, να μεγαλώνουν αγγέλους και μαζί να δείχνουν τον δρόμο μόνο με αγάπη.  Η Μαρία και ο Κώστας 12 Απριλίου στις 2 το βράδυ, λένε πως τους χώρισε ο θάνατος, μην τους ακούσετε, δεν γίνετε. ΕΊΝΑΙ ΨΕΜΑ.

Η Μαρία εδώ είναι και ο Κώστας με τα τα παλικάρια του και  τους δικούς τους ανθρώπους θα είναι πάντα συντροφιά. Η Μαρία νίκησε, ο Κώστας θα παλέψει και γιαυτήν, με όλους εκείνους που ανάγκασαν να πούνε …Ήρωες, δεν έσκυψαν ποτέ.

 Καλό ταξίδι Μαριώ και χαμογέλα μας, Κώστα εσύ ξέρεις, στην μάχη όπως πάντα.

Υ.Γ . Το νησί η Λήμνος πάντα θα έχει την μνήμη της μαχητικότητάς σου Μαρία.

Υ.Γ2. με απόλυτο σεβασμό για την μεγάλη απώλεια.                     Θοδωρής

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.