Αρχικη MUSIC Άμετρο αυτό. Να μην ξεχνάμε πως Είμαστε Άνθρωποι.

Άμετρο αυτό. Να μην ξεχνάμε πως Είμαστε Άνθρωποι.

Απο Θοδωρής Φλου

 

Οι νέοι μιλάνε δημιουργούν και πασχίζουν να ακουστεί έστω ψιθυριστά η φωνή τους, σε μια χώρα που μόνο πρόσωπα αλλάζουν κι όλα ίδια μένουν με χειρότερα πάντα αποτελέσματα. Παλεύοντας να μιλήσουν για να υπάρχουν, να δηλώσουν παρών στη ζωή. Ελπίζω τα λόγια του Παναγιώτη να τα σκεφτούμε λίγο, να αφουγκραστούμε το ποιο απλό…  ΔΕΝ ΦΤΑΊΝΕ οι νέοι για το χάος που μεγαλώνουν, δεν φταίει ο νέος που ξενιτεύτηκε, δεν φταίει ο νέος που ζητάει παιδεία, που ζητάει ελευθερία που καταπατήσανε κάθε λογίς ειδικοί. Δεν φταίνε που ζητάνε να μην ξεχάσουμε να είμαστε άνθρωποι. Ας μείνουμε άνθρωποι. Και ας ακούσουμε μέσα από το τραγούδι την φωνή, και από τον λόγο την ψυχή. Είναι υποχρέωσή μας, έτσι το βλέπω εγώ, εσείς;

Γεια χαρά Άνθρωπε!

Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που προσπαθούν να μην ξεχνάνε πως είμαστε Άνθρωποι.

Ένας από αυτούς που θέλοντας ή μη ζούμε σε αυτή την γη σε αυτές τις κοινωνίες σαν αλυσίδα προσπαθώντας να μη σπάσει και χαθούμε στο χάος.

Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που οι αξίες μου είναι η Ελευθερία, η Αγάπη και ο Σεβασμός σε ότι είναι γύρω μας και μας επηρεάζει ή επηρεάζουμε.

Ένας άνθρωπος με Πάθη, Λάθη, Σκέψη! Από αυτούς που αναρωτιούνται γιατί ακόμα υπάρχει στον κόσμο αδικία και γιατί κάποιοι προκαλούν πόνο σε άλλους καταστρέφοντας τις ζωές τους με πολέμους και συστήματα που κρατάνε φυλακισμένη την ψυχή μας.

Ζω στο σύνολο που θέλουμε να μοιράζουμε τις σκέψεις μας και να ζούμε αρμονικά με το ΟΛΟ.

Από αυτούς που πιστεύουν ότι το να είσαι άνθρωπος ταπεινός είναι Αγαθό.

Να μην ξεχνάμε πως είμαστε Άνθρωποι…

Παναγιώτης Γώγος

(Flujam Flu)

You may also like

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα